Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Altena's Laantje 1 D te Almkerk.

In 2009 is deze woning opgeleverd als onderdeel van het plan "De Fietsenmaker". Vroeger stond op deze locatie de fietsenmakerij van familie Van de Water en daar komt de naam vandaan. Een schitterende plek om te wonen met vrij uitzicht over de landerijen. Het pand is in 2008/2009 volledig opnieuw opgebouwd. Vandaar dat het volledig is geïsoleerd en voldoet aan moderne wooneisen.

Het is een gezellige en comfortabele maisonnette van ongeveer 60 m² bestaande uit een terras van ca. 6 m², een entree met trapopgang en inpandige berging, een woonverdieping en een slaapverdieping. Het ligt op de hoek zodat u aan drie zijden vrij uitzicht heeft.

De Nefit Proline HR combi-ketel uit 2009 zorgt voor het warme water en de verwarming van het huis. De ramen en kozijnen zijn van een onderhoudsvriendelijk kunststof draai/kiep systeem met dubbele beglazing. Verder is er dak, muur en vloerisolatie toegepast. De energiekosten zijn daarom niet zo hoog en dat scheelt u elke maand geld.

Begane grond: voortuin/terras, entree, berging en trapopgang.

Op de 1e verdieping een royale woonkamer met open keuken voorzien van spoelbak, 5-pits-gasstel, combi-magnetron, afzuigkap en carrousel, gang, slaapkamer/studeerkamer, badkamer met wasmachine aansluiting, toilet, wastafelmeubel en douche. Door de dakkapellen heeft u veel extra licht en ruimte.

Vaste trap naar de 2e verdieping waarop een gezellige slaapkamer voorzien van dakramen en airconditioning.

De woning is gunstig gelegen ten opzichte van het dorp en de snelweg. Op de fiets kunt u de boodschappen binnen één kilometer halen in het dorp Almkerk. Almkerk is gemoedelijk en heeft een aardig voorzieningen niveau: scholen, sportclubs, winkels, natuur, kerken, verenigingen, horeca, servicebioscoop, een bank en een golfbaan. Mocht u er toch op uit willen trekken dan rijdt u binnen enkele minuten op de A27 of A15.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven