Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Antonialaan 11 te Almkerk

In een rustige omgeving gelegen geschakelde 2/1 kap woning op een perceel 251 m². Deze woning heeft alle voorzieningen op de begane grond. Een ideale woning dus voor senioren. De tuin rondom de woning is voorzien van gazon, bestrating met terras en een houten blokhut. Naast de woning is nog een houten berging geplaatst. De tuin is achterom via de berging bereikbaar.

De woning is rond 1997 gebouwd en voorzien van draai-/kiepramen met dubbel glas, dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.

De inhoud bedraagt 300 m³. Het schilderwerk is in 2016 verricht.

Indeling begane grond: hal met meterkast en half betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, woonkamer met schuifpui naar terras en open keuken met een eenvoudig recht keukenblok v.v. afzuigkap en spoelbak. De keuken is verder voorzien van een inbouwkast. De vloer op de begane grond is afgewerkt met PVC.

De slaapkamer op de begane grond heeft een vloeroppervlak van ruim 18 m² en geeft direct toegang tot de badkamer welke voorzien is van douche, wastafel, toilet en wasmachine-aansluiting.

Op de verdieping is een grote zolderruimte van ruim 24 m². Deze ruimte is deels ingericht als slaap-/werkruimte. Op de zolder is de opstelplaats voor de CV-installatie, Remeha Avanta HR uit 2018 en de mechanische ventilatie.

Parkeren is mogelijk op eigen terrein onder de carport.

Kortom een ideale woning als u alle voorzieningen op de begane grond wenst te hebben.

Voor de boodschappen hoeft u het dorp niet uit want de winkels zijn op korte afstand van de woning. Almkerk is gemoedelijk en heeft een goed voorzieningen niveau: scholen, sportclubs, winkels, natuur, kerken, verenigingen, horeca, service-bioscoop en een golfbaan. Mocht u er toch op uit willen trekken dan rijdt u binnen enkele minuten op de A27 of A15.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven