Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Provincialeweg Noord 115 117 119 te Almkerk

WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK OM BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. VOOR EEN PLEK OP DE RESERVELIJST KUNT U EEN MAIL STUREN NAAR INFO@PAANSMAKELAARS.NL.

Bent u op zoek naar een karakteristieke woning met magnifiek uitzicht over het polderlandschap, heeft u twee rechterhanden en zoekt u een uitdaging?

Dan is dit gemeentelijk monument en voormalige herberg 'In het zwart paard' precies wat u zoekt!

Deze woning met gepotdekselde aanpandige schuur is helemaal naar eigen smaak in te richten en op te knappen en biedt tal van mogelijkheden.

De dijkwoning uit circa 1850 heeft een inhoud van ca. 700 m³ en heeft een langgerekte langs de dijk liggende tuin op een perceel van 1567 m².

We zijn op zoek naar een koper die wil aanpakken. Een "handige Harry / Henriette" die het huis flink aanpakt maar die respect heeft voor de karakteristieken van de woning, ook omdat het een gemeentelijk monument betreft. Het huis is niet perfect en moet grondig verbouwd worden.

De ligging is geweldig. U woont super vrij, dichtbij de Uppelse watertoren en binnen 5 minuten zit u op de rijksweg de A27.

In de omliggende dorpen zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden. De rijksweg A27 zorgt voor een goede verbinding t.o.v. Breda, Gorinchem, Utrecht e.d.

De woning is voorzien van 27 zonnepanelen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven