Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Provincialeweg Noord 99 te Almkerk

Vrij gelegen 2/1 kap dijkwoning met aanbouw en tuinhuis op een perceel van 201 m² groot. De landelijk ligging aan de doorgaande dijk van Uppel naar Almkerk is een geliefde plaats om te wonen. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning hebt u vrij uitzicht over de polder.

De tuin is speels ingericht met groen, sierbestrating, blokhut, houten schutting en niveauverschil, helemaal in stijl met de woning want daar treft u ook niveauverschil aan.

Indeling: op dijkniveau is een hal aangebouwd met de meterkast, bergruimte en de wasruimte. De woonkamer is ruim 31 m² groot met een trapopgang naar verdieping en drie treden naar de lager gelegen keuken en badkamer. De woonkeuken is in hoekopstelling en voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en koelkast. Vanuit de keuken hebt u uitzicht over de polder en via de dubbele deur komt u in de tuin.

In de woonkeuken is nog een praktische bergkast voor de voorraad. De woonkamer is verdeeld in zit- en eetgedeelte. De vloer in de keuken en woonkamer is afgewerkt met laminaat.

De badkamer bereikt u vanuit de keuken is is geheel betegeld. In de badkamer is een hoekdouchecabine, een toilet en wastafelmeubel.

Op de slaapverdieping zijn 2 slaapkamers ieder met dakkapel en een overloop met dakkapel en garderobe kast welke bereikbaar is vanuit de slaapkamer.

Deze eenvoudige woning is gebouwd rond 1900 en in 1994 uitgebouwd. De inhoud bedraagt circa 240 m³.

Kortom een eenvoudige, knusse woning op een mooi plekje!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven