Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Provincialeweg Zuid 69 Almkerk

Open Huis:

Donderdag 24 maart: 15.30 - 17.30 uur

Vrijdag 25 maart: 09.00 - 11.00 uur

Deze prachtige woonboerderij is uniek gelegen buiten de bebouwde kom van het dorp Almkerk, met aan de achterzijde grenzend aan een natuurgebied. Bij de woning staat een vrijstaande stenen garage / berging met kelder en zolder. De woning ligt op een perceel van 820 m² groot en heeft een inhoud van ca. 390 m³. De garage / berging is ca. 150 m³.

De woning staat in een prachtige omgeving midden in de natuur. Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op natuurgebied De Kornse Boezem. Een eigen ophaalbrug brengt u vanuit de tuin rechtstreeks naar dit natuurgebied. Hier kunt u heerlijk wandelen en van het natuurschoon genieten!

Indeling woning:

Begane grond: u betreedt de woning aan de zijkant van het huis. Hier komt u in de hal, waar zich de meterkast, de toiletruimte en de stookruimte bevinden. Vanuit de hal loopt u zo de woonkamer in. De woonkamer heeft een plavuizen vloer en een grote haardpartij. Verder verschaft de schuifpui u toegang tot de tuin. In de woonkamer is een open trap, die leidt naar de vide. Door het licht vanaf de vide en door de grote schuifpui is de woonkamer heerlijk licht.

De woonkeuken is in hoekopstelling en voorzien van dubbele spoelbak, 4 pits gasstel, afzuigkap, oven en een koelkast. In de keuken is een zijraam en een dakvenster voor het nodige daglicht. Ook vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 ligt aan de tuinzijde en geeft middels openslaande deuren toegang tot de tuin. De twee stalraampjes geven deze slaapkamer een authentieke sfeer. Deze slaapkamer is ca. 20 m² groot. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de andere kant van de woning en is ca. 8,5 m² groot. De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een handdoekenradiator.

Via de open trap in de woonkamer komt u op de vide. Hier is onder de schuine kap een werkplek gecreëerd. Vanaf de vide heeft u een leuk zicht op de woonkamer en kijkt u door de schuifpui zo het natuurgebied in. Verder is er op de verdieping nog een derde slaapkamer met bedstede en bevindt zich hier veel bergruimte. Tot slot nog een zolder, die ook dient als berging.

De garage is vrijstaand en is in dezelfde stijl gebouwd als het huis. Aangezien hier elektra en water aanwezig is, bevinden zich hier de aansluitingen voor het witgoed. Ook hier is veel ruimte om uw spullen op te slaan, want er is nog een kelder van ca. 23 m² en een zolderverdieping met dakkapel. De garage is geschikt voor vele doeleinden; zo zou u het kunnen gebruiken als praktijkruimte of er wellicht een mantelzorgwoning van kunnen maken!

De tuin is een plaatje. Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied De Kornse Boezem. Het is hier het hele jaar door prachtig! U kunt naar het natuurgebied toe over uw eigen ophaalbruggetje. Verder staat er in de tuin nog een kas.

Op kleine afstand ligt het dorp Almkerk met tal van voorzieningen: winkels, scholen, sportgelegenheden, golfbaan, servicebioscoop, etc.. Ook fijn is de vlotte verbinding met de snelweg: binnen 5 minuten rijdt u op de A27.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven