Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Hoge Maasdijk 49 te Andel

WONEN AAN HET WATER!

Uniek gelegen, onder architectuur gebouwde, zéér luxe VILLA, direct aan de afgedamde Maas gesitueerd.

Dit fraaie object is rond 2009 met de beste materialen gebouwd en van alle luxe voorzien. De VILLA is rietgedekt en heeft een bijzondere uitstraling. Vanuit alle punten in de woning hebt u zicht over de rivier De Afgedamde Maas. De tuin rondom het object is eveneens onder architectuur aangelegd en biedt u optimale privacy. Vanuit de tuin komt u bij de steiger met aanlegplaats voor een boot. Centraal in de woning is de lift welke u van het souterrain naar de slaapverdieping brengt.

Aan de waterkant is over de gehele breedte van de woning zowel op de woonverdieping als het souterrain een groot terras van ieder 57 m². Via een verzinkt stalen trap kunt u vanaf de terrassen in de tuin komen.

De villa wordt verwarmd middels aardwarmte en de warm watervoorziening wordt geregeld middels een tapboiler. Bovendien is in de gehele woning koeling aanwezig. Op de woonverdieping is de keuken voorzien van een natuurstenen vloer en het woongedeelte met een massief eiken houten vloer. De woonverdieping is voorzien van vloerverwarming. Op de verdieping en in het souterrain is de vloer eveneens afgewerkt met een massief eiken houten vloer en vloerverwarming. Op de zolderverdieping ligt een tegelvloer evenals in de garage en in de technische ruimte.

De gehele woning is voorzien van stucwerk.

Indeling:

Souterrain: dubbele garage met schuifkastenwand en bergkast met centraal stofzuigersysteem, binnenhal met garderobe, slaap-/woonkamer met dubbel deur naar terras, luxe badkamer v.v. dubbele wastafel, hangtoilet. De technische ruimte is groot en voorzien van was-/droogmachine aansluiting, strijk-/washoek, handgemaakte kastenwanden en de installatie voor de aardwarmte.

Dijkniveau: entree met fraaie trap naar verdieping, uitgebreide meterkast, toiletruimte met wastafelmeubel, hangtoilet en urinoir. De lift is midden in de woning gesitueerd. Rondom de lift treft u de woonkeuken, woonkamer, TV-hoek, werkhoek met vide aan.

Vanuit de woonkamer hebt u uitzicht over de rivier en middels schuifpui toegang tot het grote terras. De grote gashaard is een sfeervol punt in de woonkamer. De werk-/leeshoek geeft ook uitzicht over de rivier. De TV-hoek ligt aan de voorzijde van de woning.

In de woonkeuken is een handgemaakte luxe keuken welke zéér uitgebreid is met alle inbouwapparatuur.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met uitzicht over de rivier. De slaapkamer aan voorzijde van de woning is via een loopbrug bereikbaar. Verder is er een royale inloopgarderobe met handgemaakte kasten. De badkamer is voorzien van ligbad, douchenis, dubbele wastafel en designradiator. De toiletruimte is uitgevoerd met hangtoilet en fonteintje.

Op de ruime zolderverdieping hangen 2 WTW installaties. Hierop zijn 2 slaapkamers mogelijk.

De inhoud van het object is maar liefst 1.585 m³.

Aanwezige bijzonderheden:

- inbraakalarm;

- camerabeveiliging;

- bel met camera;

- centraal stofzuigersysteem;

- waterontharder;

- buitenverlichting;

- elektronische poort;

- opritverwarming;

- terrassen, beton op kleur en antislip;

- Mahoniehouten kozijnen en deuren;

- HR++ glas met zonwering;

- verzinkt stalen buitentrap;

- rvs/eikenhouten binnen trappen;

- patiotuin;

- geïsoleerde garagedeuren met afstandsbediening;

- elektrische bedienbare shutter aan buitenzijde (voorgevel).

Kortom een bijzonder object op een unieke locatie!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven