Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Broeksestraat 49 en 49bij te Babyloniënbroek.

Vrijstaand landhuis (49) met veel grond en kantoorruimte (49bij) aan huis. De huidige kantoorruimte heeft jaren lang dienstgedaan als luxe comfortabele mantelzorgwoning en is bijvoorbeeld ook geschikt als Bed and breakfast Studio met volledige privacy voor de gasten.

Nadat u op de A27 de afslag Hank/Dussen hebt genomen bent u met enkele minuten bij dit paradijs. Serene rust... maar niet verlaten. Babyloniënbroek is een rustig en gezellig buurtschap met een schitterende lintbebouwing van eeuwen oude boerderijen afgewisseld met wat nieuwer bebouwing en het ligt midden in de weilanden. In het dorp zelf treft u weinig voorzieningen, maar op kleine afstand treft u alles. Wel is er een basisschool.

Dit huis is midden jaren zeventig gebouwd als ruim vrijstaand woonhuis met flinke garage. Inmiddels is de garage verbouwd tot kantoor. Voor het huis is een royale oprit met voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren. Achter het huis treft u een luxe terras en een ontzettend mooi aangelegde tuin met vijvers, vlonders, beelden en kilometers vrij uitzicht. De luiken aan het huis zijn functioneel.

Van binnen is goed te zien dat kosten noch moeite gespaard zijn gebleven: Boley gas-open-haard, Poggen Pohl keuken, veel natuursteen met vloerverwarming, Nefit ketel, veel hardhout. De eerste eigenaar was een aannemer die voor zichzelf een groot luxe huis heeft gebouwd. Al ruim 20 jaar woont de huidige eigenaar op deze stek en door de jaren heen zijn er telkens weer verbeteringen en vernieuwingen aangebracht.

(49) Indeling woonhuis: traphal, L-vormige woonkamer (50 m²), bijzondere keuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder stoomoven en friteuse, dubbele slaapkamer beneden en een badkamer.

Verdieping woonhuis: drie royale slaapkamers met veel bergruimte, balkon, een ruime overloop en een toilet.

(49bij) Indeling kantoor: luxe afgewerkte grote (woon)werkruimte met tuindeuren, eveneens met een boley gas-open-haard, een open Alno pantry voorzien van alle gemakken, kleinere (slaap)werkkamer met aangrenzend een archiefruimte(badkamer). Hierboven, te bereiken via een vlizotrap, een zeer ruime zolder. Het kantoor is zeer geschikt voor het uitoefenen van een beroep of het beroepsmatig verlenen van diensten op administratief, juridisch, medisch, therapeutisch, kunstzinnig, ontwerp-technisch of hiermee gelijk te stellen gebied. 49bij is ook nu nog geschikt als mantelzorgwoning of als Bed and Breakfast Studio met volledige privacy voor de gasten.

U bent van harte welkom dit geheel eens te bekijken want het laat zich moeilijk inschatten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven