Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Dokter van Vuurestraat 29 te Dussen

In een rustige omgeving gelegen tussenwoning met berging en overkapping op een perceel van 152 m² groot. De woning is in 1973 gebouwd en heeft een inhoud van circa 310 m³. Het dak is geïsoleerd en de ramen en kozijnen zijn veelal kunststof draai-/kiepsysteem met HR++ (dubbel) glas.

De tuin ligt op het oosten en ziet er verzorgd uit met bestrating, gazon en borders. Naast de berging aan de achterzijde van de tuin is een overkapping.

Indeling begane grond: hal met tegelvloer, toiletruimte v.v. toilet en fonteintje, meterkast, woonkamer met tegelvloer en open trap, toog naar de eenvoudige keuken met onder- en bovenkastjes.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk circa 8, 9 en 12 m². De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad met douchescherm, wastafelmeubel met dubbele wastafel, hangtoilet en designradiator.

Via een vaste trap komt u op de 2e verdieping met een 4de slaapkamer met dakraam en knieschotberging. Op de voorzolder is de opstelplaats voor de was- en droogmachine en de CV HR combiketel, merk Nefit Topline uit 2007.

De ligging van het object is zeer gunstig ten opzichte van de A-27 en A-59. Op het klaverblad bij Gorinchem, slechts op 10 auto minuten, kunt u naar de A-15 en A-16. Een centrale ligging dus. Dussen heeft op dorpsniveau goede voorzieningen. In het dorp zijn twee basisscholen, diverse winkels en sportmogelijkheden. Rondom Dussen is het heerlijk fietsen, wandelen en recreëren. De Bergsche Maas met pontverbinding ligt op korte afstand

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven