Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Dorpsstraat 32 te Dussen

Royaal, vrijstaand woonhuis met onderhuis, houtberging en fraaie tuin op totaal 504 m² eigen grond. Aan de achterzijde van de woonkamer is een ruime serre met trap naar de tuin. Rondom de woning is de tuin voorzien van sierbestrating, houten erfafscheiding en borders. Naast de woning ligt een fraai gedeelte van de tuin met grote vijverpartij, beplanting en groene haag. Aan de zijkant van de woning is een houten balkon.

Indeling:

Het onderhuis heeft een hoogte van ca. 2.00 meter en is verdeeld in 6 ruimtes. In één ruimte is een pantry aanwezig. De douchecel is nu kastruimte geworden. De opstelplaats voor de CV is eveneens in een kastruimte. Daarnaast is er nog een berging van ca. 12 m². De ruimtes zijn multifunctioneel doordat er ook daglicht binnenkomt.

Op dijkniveau bevindt zich het woongedeelte. De entree is overdekt. De lange gang met fraaie tegelvloer biedt onder andere toegang naar de eet-/werkkamer aan de voorzijde van de woning met aansluitend de woonkeuken. De vloer is afgewerkt met massief eiken vloerdelen. De wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. De keuken is in hoekopstelling in antraciet kleur en voorzien van een fornuis, afzuigkap, koelkast, afwasmachine, spoelbakken onder het raam, zodat er veel licht in de keuken is en u zicht hebt op de tuin.

De woonkamer is uitgerust met een schouw en houtkachel. De diverse hoge ramen rondom geven een ruimtelijk effect. Op de vloer ligt eveneens een massief eikenhouten vloer. Vanuit de woonkamer komt u in de serre van ruim 23 m². Vanuit de serre kunt u via de hardhouten trap in de tuin komen. Via de gang is de toegang naar het toilet en het onderhuis.

Op de verdieping is een ruime overloop met een balkon. Er zijn 4 slaapkamers aanwezig waarvan 2 met inbouwkast. Er is een open badkamer aansluitend aan de ouderslaapkamer. In de badkamer is een ligbad, een dubbele wastafel, 1/4 ronde douchecabine, designradiator en een toilet aanwezig. De badkamer is op eenvoudige wijze af te scheiden van de slaapkamer.

Op de bovenste verdieping is nog een ruime zolder.

De woning heeft een inhoud van ca. 860 m³. Het oorspronkelijke bouwjaar is rond 1938. Inmiddels is de woning gemoderniseerd en ziet er verzorgd uit.

Kortom een woning die zeker de moeite waard is om te bezichtigen!!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven