Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Korn 29 te Dussen

Heeft u altijd al landelijk willen wonen? Dit is uw kans. Aan een van de mooiste wegen van het Land van Heusden en Altena is dit woonboerderijtje gelegen. De woning staat op een mooi perceel van 569 m². Het uitzicht op landerijen aan de achterzijde is elk seizoen een beleving. De tuin ligt rondom de woning, parkeren kunt u op eigen erf. De inpandige berging (45m²) biedt veel mogelijkheden.

De snelweg A27 (Breda-Utrecht) is binnen 5 minuten bereikbaar. In het dorp zijn diverse voorzieningen aanwezig. De woning ligt nabij de Kornsche Boezem, een kleine polder tussen Dussen en Almkerk. Hier kunt u heerlijk wandelen en van de natuur genieten.

Indeling:

Begane grond:

De entree is aan de rechterzijde van de woning, u treft hier de toiletruimte en de toegang tot de woonkamer, opkamer, keuken en kelder van ca. 9m².

De gezellige woonkamer heeft een houtkachel die in een schouw is geplaatst. De sfeer wordt aangevuld door een grenen vloer, ramen met roedeverdeling en het oude balkenplafond is zichtbaar gehouden.

De landelijke keuken met granieten aanrechtblad biedt uitzicht op het zijpad en is voorzien van een 5-pits gasstel, afzuigkap en koelkast. Via de keuken komt u in een halletje dat toegang geeft tot de badkamer en de berging.

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en een wastafel met spiegel en hier vindt u de aansluiting voor witgoed.

In het opkamertje van 3.30 x 3.00 meter staat eveneens een fraaie schouw. De houten vloer, balken plafond en ramen met roedeverdeling maken het een sfeervolle ruimte.

Eerste verdieping:

De overloop met een houten vloer heeft een vaste kast en toegang tot de twee slaapkamers. De slaapkamers hebben respectievelijk een oppervlakte van ruim 21 en 9 m².

Tuin:

De tuin is rondom gelegen en is landelijk ingericht.

De inpandige berging is vanuit de badkamer bereikbaar en heeft een deur naar de achtertuin. Ook beschikt de berging over een bergzolder.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven