Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Korn 32 te Dussen

Op een mooie, landelijke locatie staat deze vrijstaande, knusse kluswoning met aanbouw, berging en oude garage. De woning is gebouwd rond 1900 en heeft een rieten kap. Behoudens de keuken moet deze woning geheel opgeknapt worden. De inhoud van de woning bedraagt circa 387 m³.

U kunt er ook voor kiezen om een nieuwe woning te bouwen op dit perceel van 1.797 m² groot. Op het perceel mag een woning van 600 m³ gebouwd worden. Ook mogen er bijgebouwen geplaatst worden van totaal 150 m². Een en ander onder voorbehoud van de omgevingsvergunning wonen.

Indeling van de woning: entree, gang, woonkamer met opkamer. De woonkeuken is lager gelegen. De keuken is uit 2007 en ziet er fraai uit met tegelvloer, balken plafond, combi-magnetron, afwasmachine, 4-pits gaskookplaat, spoelbak, afzuigkap en koelkast. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming. Verder is er nog bergruimte/kelder in de keuken. De slaapkamer, in de zij-aanbouw, op de begane grond heeft een afmeting van 3.60 x 3.20. in de achter-aanbouw is een entree/berging met toilet en een eenvoudige badkamer met een wastafel en douche.

Op de verdieping zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met bergzoldertje en een tussenzolder.

De vrijstaande eenvoudige garage met naastgelegen bergruimte heeft een vloeroppervlak van totaal 80 m².

Voor de handige klusser een ideale mogelijkheid om de woning op te knappen of een nieuwe woning te bouwen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven