• Verkocht onder voorbehoud

    Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding

Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Nieuwe Steeg te Eethen NOG SLECHTS 1 KAVEL TE KOOP. KAVEL B

Bouwkavel B heeft een perceeloppervlak van 940 m².

Aan de Nieuwe Steeg in Eethen is nog één bouwkavel te koop.

De kavel heeft een gunstige ligging, centraal in het dorp. Op deze kavel kunt u geheel naar eigen wens een VRIJSTAANDE of een TWEE-ONDER-EEN-KAP woning (laten ) bouwen. De bouw van de woning dient wel te voldoen aan de eisen die gesteld worden in het bestemmingsplan.

Het is prettig wonen in Eethen met voorzieningen zoals een Brede School, een kinderdagverblijf, een nieuwe gymzaal en een bibliotheek. Ideaal voor een gezin met jonge kinderen.

Eethen is een landelijk gelegen dorp in de provincie Noord-Brabant aan de Provinciale weg van Hank naar Wijk en Aalburg. Eethen heeft een kleine 800 inwoners. Het is gelegen iets ten noorden van de Bergsche Maas. Het dorp ligt op korte afstand van Gorinchem, Den Bosch en Waalwijk.

In het geval er een vrijstaande woning wordt gebouwd op deze kavel, kan koper gebruik maken van de bestaande dam aan de linkerzijde van het perceel.

Groenstrook:

De groenstrook tussen de kavel en de sloot is eigendom van de gemeente. In dit gedeelte liggen kabels en leidingen, deze grond kan niet gekocht maar wel gehuurd worden van de gemeente Aalburg. Voorwaarde is wel dat de strook aan alle drie de percelen verhuurd moet worden (dus geen uitzonderingen).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven