• Verkocht onder voorbehoud

    Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding
  • Afbeelding

Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Nieuwe Steeg te Eethen

Bouwkavel C heeft een perceeloppervlak van ca. 694 m².

Aan de Nieuwe Steeg in Eethen worden drie bouwkavels verkocht. De kavels hebben een gunstige ligging, centraal in het dorp. Op deze kavels kunt u geheel naar eigen wens een vrijstaande of twee-onder-een-kap woning (laten ) bouwen. De bouw van de woning dient wel te voldoen aan de eisen die gesteld worden in het bestemmingsplan.

Het is prettig wonen in Eethen met voorzieningen zoals een Brede School, een kinderdagverblijf, een nieuwe gymzaal en een bibliotheek. Ideaal voor een gezin met jonge kinderen.

Eethen is een landelijk gelegen dorp in de provincie Noord-Brabant aan de Provinciale weg van Hank naar Wijk en Aalburg. Eethen heeft een kleine 800 inwoners. Het is gelegen iets ten noorden van de Bergsche Maas. Het dorp ligt op korte afstand van Gorinchem, Den Bosch en Waalwijk.

Niet inbegrepen bij de kavels:

Inrit (brug of dam) vanaf de Nieuwe Steeg naar het perceel:

De inrit (brug of dam) vanaf de Nieuwe Steeg naar het perceel moet plaatsvinden in gezamenlijke aanleg en in combinatie met het buurperceel. De brug of dam geldt voor perceel C en D. De kosten voor het aanbrengen van een brug of dam vanaf de Nieuwe Steeg naar het perceel is niet inbegrepen bij de verkoopprijs.

Een omgevingsvergunning voor deze ontsluiting is nodig van het waterschap en gemeente Aalburg, hier dient u zelf zorg voor te dragen.

Groenstrook:

De groenstrook tussen de kavel en de sloot is eigendom van de gemeente. In dit gedeelte liggen kabels en leidingen, deze grond kan niet gekocht maar wel gehuurd worden van de gemeente Aalburg. Voorwaarde is wel dat de strook aan alle drie de percelen verhuurd moet worden (dus geen uitzonderingen).

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven