Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Wijnappelhoef 3 te Eethen

In 2011 is deze fraaie nieuwbouwwijk opgezet. Landelijk wonen met gazon en groenvoorziening in een autoluwe omgeving. Alleen het verkeer voor de aanliggende woningen komt er. Het geheel ziet er parkachtig uit. Voor de woning een veranda over de gehele breedte en 2 meter diep. Deze woning is net uitgevoerd en heeft een inhoud van circa 410 m³ en het staat op 126 m² eigen grond.

Doordat het huis vrij jong is voldoet het aan de nieuwste eisen van isolatie en energiebesparing. Dat merkt u in de energiekosten/maandlasten! Het dak, de muren en de vloer zijn geïsoleerd. Er zijn luxe kunststof draai-kiep ramen met ventilatieroosters en HR ++ glas. Ook is er een mechanische ventilatie aanwezig om frisse lucht aan te zuigen. Er is een Remeha HR CV-combiketel aanwezig die zorgt voor de verwarming van het huis en al het warme water. Overigens is er nog maar één radiator in huis te vinden in de badkamer, want zowel in de begane-grond-vloer als in de verdiepings-vloer is vloerverwarming verwerkt. Alle vloeren in huis, inclusief de zoldervloer, zijn van beton gemaakt zodat u minder geluidsoverlast heeft van de bovenverdieping. Op zolder is met wat eenvoudige aanpassingen een vierde slaapkamer te maken. Het energielabel is A.

Indeling begane grond: overdekte entree met veranda en houten terras, hal met toiletruimte, meterkast, trapopgang naar verdieping. De woonkamer is tuingericht en door de grote ramen heeft u een fraai uitzicht over de tuin. Er is een trapkast welke als opslagruimte functioneert. De open keuken is aan de voorzijde van de woning, van hieruit hebt u toegang tot de overdekte veranda.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en v.v. douche, wastafel en hangtoilet.

Een vaste trap naar de 2e verdieping waarop een grote zolderverdieping met de cv-opstelling en de was-/droogmachine-aansluiting.

Achter in de tuin staat een houten berging.

Eethen is een gemoedelijk en landelijk gelegen dorp dat goed bereikbaar is middels de N283. Snelwegen als de A2, A15, A27 en A59 zijn met een kwartiertje te bereiken. Het dorp zelf heeft een basisschool, sportclubs, verenigingen, een dorpshuis, garagebedrijf, tankstation en enkele winkels en bedrijven. Op kleine afstand vindt u diverse supermarkten en andere benodigdheden die het dorp zelf niet heeft. Via de pont van het naastgelegen dorp Drongelen bent u ook vlot in Waalwijk. Maar ook steden als 's-Hertogenbosch, Breda, Oosterhout, Zaltbommel en Gorinchem zijn snel bereikbaar. Kortom een goede woning op een goede en centrale locatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven