Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Terreplein 118 te Geertruidenberg.

Een appartement met een prachtig uitzicht!

Fantastisch gelegen ruim 3-kamer appartement met parkeerkelder in het Brandepoortbastion te Geertruidenberg.

Dit appartement is gelegen in de nieuw opgezette wijk aan de rivier de Donge. Door zijn ligging heeft het appartement een uitzicht als een levend schilderij. Met de aanwezigheid van volop groen door de handhaving van de uiterwaarden is de omgeving een lust voor het oog.

Inhoud van het appartement is ongeveer 280 m³, de woonoppervlakte ± 109 m² (inclusief balkons van ongeveer 7 m² en 9 m²) en het is nieuw opgeleverd in 2007.

Zojuist is het gehele appartement gesaust, geschilderd en voorzien van een nieuwe laminaat vloer.

Het geheel maakt een zeer verzorgde indruk. Het is goed geïsoleerd en heeft een HR combi-ketel uit 2019 die zorgt voor de verwarming en het warme water.

Vanuit dit appartement en de balkons heeft u wijds uitzicht over groenzones en de rivier. De loop/fietsbrug verbindt beide oevers waardoor de kernen Raamsdonksveer en Geertruidenberg snel te bereiken zijn. Vanaf de Markt in Geertruidenberg bent u binnen enkele minuten in het winkelcentrum van Raamsdonksveer. De A27 is vlot bereikbaar.

Indeling: gezamenlijke entree, lift en trap, eigen entree, ruime hal met toegang tot toilet, meterkast, berging met was- en cv-ruimte, royale woonkamer (ca. 38 m²) met schitterend uitzicht over de rivier de Donge, de twee balkons met dit mooie uitzicht zijn te bereiken via de woonkamer. Open keuken met een lichte keukeninrichting voorzien van 4 pits gasstel, afzuigkap, koelkast (uit 2020), spoelbak (uit 2020) en een vaatwasser, twee slaapkamers, royale badkamer voorzien van een douche, wastafelmeubel en een tweede toilet. Parkeerplaats in de parkeerkelder en een algemene fietsenstalling.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven