Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Ambachtstraat 16 te Giessen.

Riant en vrijstaand woonhuis met inpandige kantoorruimte, tuin en garage op het bedrijventerrein "De Rietdijk" te Giessen. Het is een vriendelijk en keurig verzorgd bedrijventerrein met woningen en bedrijven. Het is zeer goed bereikbaar via de A27 en vervolgens via de N322.

Op de bestemmingsplankaart staat aangegeven dat het een bedrijventerrein is waarop een bedrijfswoning is toegestaan (www.ruimtelijkeplannen.nl). Vandaar dat dit pand volgens het bestemmingsplan enkel te betrekken is door iemand met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Voor zaken die afwijken zal er overleg moeten plaatsvinden met de gemeente Altena.

Het gebouw is volledig geïsoleerd met dubbele beglazing en met dak, muur en vloerisolatie. Op de begane grond is er vloerverwarming als hoofdverwarming (m.u.v. garage, slaapkamers en entree). De tuin is fraai aangelegd, zonnig, behoorlijk van afmeting en geeft veel privacy. Doordat het pand op de hoek van de straat ligt heeft u extra veel vrijheid aan de zijkant. Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Perceeloppervlakte: 895 m²

Woonhuis: ca. 180 m²

Kantoor: ca. 70 m²

Garage/opslag: ca. 36 m²

Woonhuis

U betreedt het woonhuis via de centrale, royale hal met garderobe, meterkast en toilet. In de hal bevindt zich tevens de toegang tot het kantoor. Verder bevinden zich op de begane grond nog de woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, masterbedroom en de badkamer.

De woonkamer heeft een Scandinavische uitstraling en is door de open haard gevoelsmatig verdeeld in 2 ruimtes, nl. het woongedeelte met keuken en trap en een serre gedeelte met twee openslaande deuren.

De ruime keuken is voorzien van een composiet aanrechtblad, oven, afwasmachine, 5-pits kooktoestel, afzuigkap, apothekerskast en koelkast. Achter de keuken is een bijkeuken, waar de opstelling is van de wasmachine/droger en de CV-installatie (Nefit Ecomline HR uit 1998).

Vanuit de woonkamer is een kleine hal om naar de masterbedroom en de badkamer te komen. De masterbedroom is ca. 23 m². De aangrenzende badkamer is voorzien van toilet, wastafelmeubel, handdoekradiator, douche en jetstream ligbad.

Een trap met bordes leidt u naar de twee slaapkamers op de verdieping. Deze slaapkamers zijn ieder ca. 15 m² groot en zijn gespiegeld aan elkaar. In de slaapkamers is veel kastruimte en berging.

Op de begane grond is boven de slaapkamer een ruime berging aanwezig met vlizotrap.

Kantoor

Via de centrale hal heeft u toegang tot de kantoorruimte, welke momenteel in gebruik is als bouw-adviesbureau. De ruimte leent zich ook uitstekend als atelier, praktijkruimte, showroom etc.

Het kantoor bestaat uit drie met elkaar in verbinding staande ruimtes. Deze ruimtes meten respectievelijk ca. 54 m², 11 m² en 6 m². In de laatste ruimte is een buitendeur.

Boven het kantoor is berging aanwezig, welke momenteel niet in gebruik is.

Garage/opslag

Via de zijkant van het pand is er toegang tot een vrijstaande garage/opslag van ca. 36 m². Deze garage is traditioneel gebouwd in metselwerk met geïsoleerde begane grond vloer, spouw, plat dak, kanteldeur en dubbele staldeuren. In de garage in elektra en water aanwezig.

Er bestaat een mogelijkheid om een loods(je) achter het pand te bouwen.

Omgeving

Op kleine afstand treft u de dorpen Andel, Giessen en Rijswijk. Ze zijn gelegen langs het recreatiewater "De Afgedamde Maas". Voor scholen en boodschappen bent u op deze dorpen aangewezen. U kan er vrijwel alles krijgen wat u dagelijks nodig heeft. Door de goede verbinding bent u ook snel in een aantal grote steden zoals Oosterhout, Breda, Gorinchem, Zaltbommel en 's-Hertogenbosch.

Bijzonderheden

Op dit pand is geen BTW van toepassing.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven