Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Ambachtstraat 16 te Giessen.

Riant woonhuis met kantoorruimte, tuin en garage op het bedrijventerrein "De Rietdijk" te Giessen. Het is een vriendelijk en keurig verzorgd bedrijventerrein met woningen en bedrijven. Het is zeer goed bereikbaar via de A27 en vervolgens via de N322. Het kantoor is momenteel ongeveer 70 m² en in gebruik als bouw-adviesbureau. De woning is ongeveer 180 m² en de garage 36 m². Het geheel is gebouwd in 1998, is ongeveer 1200 m³ groot en het staat op 895 m² eigen grond.

Op de bestemmingsplankaart staat aangegeven dat het een bedrijventerrein is waarop een bedrijfswoning is toegestaan (www.ruimtelijkeplannen.nl). Vandaar dat dit pand volgens het bestemmingsplan enkel te betrekken is door iemand met een eigen bedrijf. Voor zaken die afwijken zal er overleg moeten plaatsvinden met de gemeente Altena.

Het gebouw is volledig geïsoleerd met dubbele beglazing en met dak, muur en vloerisolatie. Op de begane grond is er vloerverwarming als hoofdverwarming. De CV-ketel is uit 1998, maar werkt nog goed. In de woonkamer is een gezellige houtkachel in de zithoek. Ook zijn er twee stel tuindeuren. De tuin is behoorlijk van afmeting en geeft veel privacy. Doordat het pand op de hoek van de straat ligt heeft u extra veel vrijheid aan de zijkant.

Op kleine afstand treft u de dorpen Andel, Giessen en Rijswijk. Ze zijn gelegen langs het recreatiewater "De Afgedamde Maas". Voor scholen en boodschappen bent u op deze dorpen aangewezen. U kan er vrijwel alles krijgen wat u dagelijks nodig heeft. Door de goede verbinding bent u ook snel in een aantal grote steden zoals Oosterhout, Breda, Gorinchem, Zaltbommel en 's-Hertogenbosch.

Indeling: parkeerplaatsen, entree, royale hal met garderobe, meterkast, toilet, kantoor 55 m², berging, woonkamer met open keuken van ongeveer 84 m², bijkeuken, grote slaapkamer 1, slaapkamer 2 en badkamer met toilet, wastafelmeubel, handdoekradiator, douche en jetstream ligbad, forse garage, mogelijkheid voor een carport en fraaie en zonnige tuin.

Op de verdieping heel veel bergruime, een overloop en mooie vide, slaapkamer 3 en slaapkamer 4.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven