Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Maasdijk 10 en 10b te Giessen

Vrijstaand woonhuis op een royaal perceel van 2.980 m² groot. UITERMATE GESCHIKT VOOR DUBBELE BEWONING!

Aan de Maasdijk hoek Kerkstraat in Giessen ligt deze royale, vrijstaande woning met aan voorzijde vrij uitzicht en aan achterzijde krijgt u een PANORAMISCH UITZICHT over de uiterwaarden.

In het verleden zijn dit 2 woonhuizen geweest. Aan de ene kant woonde vader en moeder en aan de andere kant de zoon. Alle voorzieningen zijn in beide huizen aanwezig. De woning zal wel gemoderniseerd gaan worden.

Onder de woning is een groot onderhuis en een wijnkelder. Het onderhuis is verdeeld in 3 bergruimtes en een was-/stookruimte. Verder is er een grote garage van 9.50 x 7.60 meter. De inhoud van de woning is circa 1.300 m³ en het bouwjaar is van omstreeks 1946.

Achter het huis is een groot terras waar een tuinhuisje/veranda staat van maar liefst circa 24 m². Hier is ook ruim voldoende plaats om auto's te parkeren. In de grote tuin aan achterzijde waant u zich in een bos, bomen, struiken, gazon, talud en achterin de tuin is een houten berging. De tuin aan voorzijde is voorzien van sierbestrating, grind en groen.

Indeling dijkniveau woning 1: entree, toiletruimte, woonkamer, tussenkamer, keuken, toegang naar buitentrap.

Verdieping: royale overloop met dakkapel en dakramen, 3 slaapkamers, badkamer en bergruimte.

Indeling dijkniveau woning II: entree, hal, tussenkamer, badkamer, wasruimte, kamer, achterhal, toiletruimte, keuken, woonkamer en meterkast.

Verdieping: overloop, 2 slaapkamers, bergruimte en bergkast.

De huidige eigenaar heeft een bouwschets laten maken om er een kleinschalig appartementencomplex te bouwen. Hiervan zijn schetsen beschikbaar.

De voormalige gemeente Woudrichem heeft na een eerder doorlopen Quick Scan procedure positief gereageerd op de voorstellen. Er is nog geen procedure voor vergunning opgestart.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven