Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Wethouder A.P. Elshoutplein 24 te Giessen

Op een goede locatie gelegen eengezinswoning met berging op totaal 130 m² eigen grond. De tuin aan de achterzijde ligt op het noordwesten en is geheel bestraat. Aan het einde van de tuin is een stenen berging met overkapping. De woning is rond 1975 gebouwd en heeft een inhoud van ca. 360 m³. Aan voorzijde ligt een voetpad met een brede groenstrook. Parkeren doet men aan de achterzijde van de woning.

Indeling: hal met meterkast, Z-vormige woonkamer met laminaatvloer en open keuken voorzien van een recht aanrechtblok met gaskookplaat, RVS afzuigkap en spoelbak. Verder zijn er 2 bovenkastjes en 3 onderkastjes en een ladenblok.

De begane grondvloer is afgewerkt met laminaat. De binnenhal geeft toegang tot de toiletruimte met hangtoilet en fonteintje.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer v.v. douchehoek met cabine en een wastafel. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine. De slaapkamers zijn eveneens afgewerkt met een laminaatvloer.

Op de 2de verdieping is de opstelplaats voor de CV HR combiketel. Op eenvoudige wijze is er een 4de slaapkamer te creëren.

In de buurt van de woning ligt onder andere een basisschool en een prachtig fort (Fort Giessen). Op 6 kilometer afstand vindt u Golfpark Almkreek. De uitvalswegen (N322 en A27) bereikt u in een mum van tijd.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven