Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Gruttershof 91 te Gorinchem

Ben je op zoek naar een keurig, leuk en licht hoekappartement met een mooi groen uitzicht en geen directe inkijk van buren, dan is dit perfect. Een leuke, rustige en groene omgeving. Het appartement heeft een ruim balkon dat op het westen is gesitueerd.

Het appartement ligt op de 1e verdieping en op de begane grond is een berging. De gezamenlijke entree met brievenboxen ziet er keurig uit. De woning wordt verwarmd middels blokverwarming.

De ligging van het appartement is centraal. Het winkelcentrum Kwakernaat en het Piazza Center, het stadspark, sportgelegenheden en overige voorzieningen ligt op loopafstand.

Indeling: gezamenlijke entree, trapopgang naar woonverdieping, entree appartement, hal met meterkast, toiletruimte, badkamer met douche en wastafel, bergkast met elektrische boiler (huur) en ruimte voor de wasmachine, keuken met recht aanrechtblad voorzien van gaskookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en balkon. Er zijn 3 slaapkamers in het appartement. Slaapkamer I is ruim 7 m², slaapkamer II is circa 9 m². De woonkamer is ruim 20 m² groot en het balkon circa 8 m². De 3de slaapkamer achter de woonkamer is circa 11 m² groot.

De vloer in het appartement is grotendeels afgewerkt met laminaat. De ramen en kozijnen zijn van kunststof en voorzien van dubbel glas.

De servicekosten zijn € 198,34 per maand. Dit is inclusief een voorschot voor de stookkosten.

Kortom een ideaal appartement voor de starter of mensen die wat kleiner willen gaan wonen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven