Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Buitenkade 11 te Hank

WONEN AAN HET WATERTJE "DE GANTEL"

Charmant huis gelegen aan het watertje De Gantel met uitbouw, grote berging en garage.

De woning is gebouwd in 1926 en in 1978 is de uitbouw geplaatst. De inhoud van het woonhuis bedraagt ca. 480 m³, de garage is ca. 180 m³ en de berging heeft een inhoud van ca. 55 m³. Het geheel is gelegen op een perceel van 1136 m² eigen grond.

Tijdens een grote renovatie in 2016 is o.a. het dak geïsoleerd, zijn er nieuwe dakpannen op gelegd, zijn de muren opnieuw gevoegd en is er een nieuwe keuken geplaatst. In de woning, garage en berging is een alarmsysteem en buiten hangen camera’s. Verder is er een glasvezel aansluiting aanwezig.

De grote garage heeft een afmeting van 10.00 x 4.20 meter en is voorzien van een gaskachel, water, elektra en een roldeur. Bovendien is er extra bergruimte op de vliering.

De berging van 6.70 x 3.30 meter is ook voorzien van gaskachel, water en elektra.

De garage en berging zijn beiden volledig geïsoleerd.

Indeling:

Begane grond: ruime hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping, badkamer en toilet. De badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad. Via de tussenhal, waar een wasruimte aanwezig is, komt u in de werk-/slaapkamer. Deze kamer is 3.80 x 5.10 meter. De kamer is momenteel in gebruik als werkkamer, maar u kunt hier uiteraard ook een slaapkamer van maken. In deze ruimte is een aanrechtblokje aanwezig.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over de Buitenkade. Er is een houtkachel aanwezig. De vloer is voorzien van tegels met vloerverwarming.

De keuken bestaat uit een recht keukenblok, voorzien van vaatwasser, oven, spoelbak, 5-pits gasstel, afzuigkap en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin.

Op de verdieping is een ruime overloop en 3 slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een dakkapel. De grote slaapkamer is ca. 19 m² groot; hier is veel bergruimte aanwezig. Deze kan eventueel nog opgedeeld worden in

2 slaapkamers.

De tuin is gelegen op het noorden, maar door de diepte van de tuin is hier zeer veel zon. Achter het huis is een terras en een veranda. Verder een groot gazon grenzend aan het watertje De Gantel.

De Buitenkade is een unieke landelijke straatweg buiten het dorp. Hierdoor hebben bijna alle woningen die hier zijn gelegen vrij uitzicht over het groen van de landerijen.

Hank is een levendig dorp aan A27 tussen Gorinchem en Breda. Het heeft meerdere sportverenigingen, scholen en winkel. Vanaf de woning is de supermarkt is te bereiken in 7 minuten fietsen. Dus ondanks dat de woning rustig buiten het dorp is gelegen zijn dagelijkse voorzieningen nog aardig in de buurt. De omgeving bestaat voornamelijk uit veel groen en water en ook nationaal park De Biesbosch is dichtbij.

Kortom: houdt u van landelijk wonen in een klein dorp met voorzieningen, is dit een unieke kans!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven