Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Noorse Wal 4 te Hank

In een rustige omgeving aan de rand van het dorp staat deze royale tussenwoning met stenen schuur en een grote overkapping. De woning is rond 2001 gebouwd en is geheel voorzien van isolatie en dubbel glas. De inhoud van de woning bedraagt circa 390 m³ en het perceel is 151 m² groot. Op het dak liggen 16 zonnepanelen.

De woning is goed onderhouden en ziet er goed verzorgd uit. Achter in de tuin is aan de schuur een grote overkapping gebouwd. Aan beide zijden van de tuin is een houten schutting met betonnen palen.

In de woonkamer en op één slaapkamer is airco aanwezig. De ramen zijn allemaal voorzien met het draai-/kiepsysteem. Verder is de woning voorzien van mechanische ventilatie.

Indeling begane grond: Hal met meterkast en trapopgang, woonkamer met erker en massief eiken houten vloerdelen. De verscholen keuken ligt aan de achterzijde van de woning. De vloer wordt afgewerkt met tegels. De keuken is in hoekopstelling en voorzien van combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine en spoelbak. Vanuit de keuken kijk je op de tuin. Via een klein portaal komt u in de trapkast en de toiletruimte met duoblok en fontein.

Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en badkamer met toilet, ligbad, douchecabine en 2 wastafels. In de badkamer is ook een vaste badkamer radio aanwezig.

Op de 2e verdieping zijn nog eens twee slaapkamers, beide kamers met een Velux dakraam. In de technische ruimte hangt de Remeha Calenta CV HR combiketel uit 2014, de omvormer voor de zonnepanelen, de mechanische unit en de was-/droogmachine-aansluiting.

Kortom een royale woning die duurzaam gebouwd is en 16 zonnepanelen op het dak heeft.

Deze woning ligt aan de rand van de bebouwing in het gezellige dorpje Hank. Hank is een dorp in het Land van Altena aan de A-27. Dit Brabants dorp ligt dichtbij de Biesbosch en kent goede voorzieningen. De natuurliefhebber kan in het Biesbosch erop uit trekken, terwijl de recreërende mens in het Kurenpolder goed uit de voeten kan. Er is een goede verbinding met de grotere steden zoals Breda, Den Bosch en Utrecht.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven