Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

TE HUUR

Amaryllishof 11 te Nieuwendijk

Geschakelde seniorenwoningen, zo werden destijds deze woning genoemd. Alle voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig. De woning is gedeeltelijk voorzien van een verdieping waarop een grote zolder en een extra slaapkamer. Deze woning ligt op een hoek van het hofje met de tuin op het westen gesitueerd. De woning is gebouwd rond 1998 en heeft een inhoud van ca. 330 m³. De berging is aan de woning gebouwd en heeft een vloeroppervlak van ruim 6 m².

De woning is in november 2018 zowel van binnen als van buiten geschilderd, gesaust en gestuct en voorzien van een nieuwe keuken, cv met enkele radiatoren en mechanische ventilatie.

Indeling:

Begane grond: entree met meterkast, toiletruimte, trapopgang en trapkast. De woonkamer en open keuken heeft een vloeroppervlak van 33 m². De keuken is zojuist vernieuwd en voorzien van een koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap. Hiervandaan hebt u toegang tot de tuin.

De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douchecabine, wastafelmeubel, toilet en wasmachine-aansluiting. De badkamer is aansluitend aan de slaapkamer.

Op de verdieping is een grote zolderruimte en een 2de slaapkamer met Velux dakraam. Hier treft u ook de CV combiketel en de mechanische ventilator aan. Beide vernieuwd, 2018.

Parkeergelegenheid is rondom de woning voldoende aanwezig.

Het huis ligt op enkele minuten rijden van de A27 aan de rand van de woonwijk. Aan de ene zijde ligt het dorp Nieuwendijk en aan de andere zijde ligt het Nationaal Natuurpark "De Biesbosch". Het dorp zelf heeft veel voorzieningen waaronder winkels, scholen, kinderdagopvang, bibliotheek, sportgelegenheden etc. Door de op- en afrit aan de A27 is het zeer centraal gelegen en u bent ook vlot op de A15 of A59.

Deze woning wordt alleen verhuurd voor langere tijd (te denken valt aan een minimale verhuur periode van 1 jaar of langer)!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven