Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Cactusstraat 8 te Nieuwendijk

Op een royaal perceel van circa 200 m² eigen grond staat deze ruime hoekwoning met aangebouwde bijkeuken/berging en flinke tuin. De woning is gelegen in een rustige omgeving met aan voorzijde parkeerhavens. Het bouwjaar is 1976.

De tuin is op het oosten gesitueerd en rondom is er een houten schutting met poort. De woning heeft een inhoud van circa 425 m³. Het dak is geïsoleerd en de meeste ramen/deuren hebben dubbel glas. Op de verdieping zijn er in 2013 nieuwe kunststof ramen en kozijnen geplaatst.

Indeling begane grond: entree met toiletruimte, meterkast, Z-vormige woonkamer met open trap naar de verdieping. De keuken is eenvoudig. Aansluitend de bijkeuken/berging met wasmachine-aansluiting.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers met inbouwkast en de badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel.

De 2de verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Op de voorzolder is een klein dakraam en een zijraam. Hier hangt de CV-combiketel AWB HR uit 2017. De 4de slaapkamer heeft een Velux dakraam.

Op slechts geringe afstand ligt het kleinschalige winkelcentrum van Nieuwendijk. De A-27 is binnen enkele minuten bereikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven