Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Eemstraat 3 te Nieuwendijk

Op de hoek van de straat ligt dit vrijstaand woonhuis met aanbouw en garage met kap op een perceel van 360 m². Vanuit de woonkamer hebt u vrij uitzicht over de woonwijk. De tuin is op het westen gesitueerd. Hier is nog een kas van 3.00 x 4.30 geplaatst en aan de houten berging is een eenvoudige veranda van 2.80 x 3.00 meter geplaatst. Hier is het heerlijk uit de wind vertoeven.

De woning is oorspronkelijk gebouwd rond 1959. De garage in 1971 en de berging/veranda in 2010. In 2012 is de keuken gemoderniseerd. De inhoud (woonhuis met uitbouw en garage) bedraagt circa 385 m³.

Indeling begane grond: entree, hal met trapopgang, meterkast met 8 groepen en aardlekschakelaar, praktische trapkast en toegang naar keuken en woonkamer. De keuken is vernieuwd in 2012 en voorzien van een recht aanrechtblok met inbouwapparatuur als gaskookplaat, afzuig vlakscherm, dubbele spoelbak, oven, afwasmachine en koelkast. Aan de andere zijde van de keuken is een grote kastenwand.

De doorzonwoonkamer is voorzien van een rookkanaal. Achter de keuken is de bijkeuken en de toiletruimte met hangtoilet en fonteintje. In de bijkeuken is er ruimte voor het witgoed en de CV (HR combiketel, Itho Aqua Max uit 2009).

Op de verdieping is de badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet. Verder zijn er drie slaapkamers met inbouwkasten.

De bergzolder is bereikbaar met een vlizotrap.

De grote garage heeft een verdiepingsvloer. De afmeting is circa 6.00 x 4.00 meter. De garage kan uitstekend gebruikt worden als praktijkruimte, hobbyruimte of kantoor aan huis.

Het schilderwerk buiten is in 2017 verricht.

Het dorp Nieuwendijk is ten oosten van het natuur landschap De Biesbosch gesitueerd. Het is bovendien centraal gelegen, ten opzicht van de verbindingswegen A-27 en het klaverblad Gorinchem. Verder is er een basisschool, winkelcentrum, sport en medische voorziening, busverbinding in het dorp aanwezig.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven