Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Hyacintstraat 1 te Nieuwendijk

Midden in het dorp Nieuwendijk staat deze vrijstaande showroom met kantoorruimte, magazijn, keuken, toilet en entree. Het pand is in 1985 gebouwd. Rondom is een hekwerk en aan de voorzijde van het gebouw zijn 3 parkeerplaatsen aanwezig.

Bruto vloeroppervlak van het gebouw is ca. 72 m² en de inhoud bedraagt ca. 250 m³.

De ruimtes zijn voorzien van beton/tegelvloer en dubbel glas. Voor het warmwater en de verwarming is een CV-ketel aanwezig, Nefit Economy VR uit 2008.

Bestemmingsplan: kantoor

Indeling:

U betreedt het pand via de overdekte entree. Hier bevinden zich de meterkast, toiletruimte en toegang tot de showroom. De eerste showroom geeft toegang tot de keuken en loopt door naar het kantoor. In de keuken bevindt zich een deur naar buiten. De aangrenzende showroom geeft toegang tot het magazijn. Tevens is hier nog een bergkast.

Nieuwendijk is een dorp waar alles te vinden is wat u dagelijks nodig heeft: winkels, supermarkt, horeca, scholen, etc.. Landelijk gezien is het pand gunstig gelegen. Nieuwendijk heeft een eigen op- en afrit aan de A27, waardoor u binnen enkele minuten op de snelweg A27 of A15 rijdt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven