Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Janbaas 39 te Nieuwendijk

Op een mooie plek in het dorp Nieuwendijk gelegen royale hoekwoning met garage, houthok en fraaie tuin.

Deze nieuwe woning is rond 2017 gebouwd en heeft een totale inhoud van circa 490 m³. De tuin is op het westen gesitueerd. Hierdoor kunt u in de zomermaanden tot laat in de avond de zon in de tuin hebben.

Aan achterzijde van de woning is een degelijke, aluminium veranda/serre gebouwd, waarvan u de voorgevel zowel gesloten als geopend kunt houden. Rondom de tuin is een degelijke houten schutting geplaatst.

De garage heeft een afmeting van 6.20 x 3.20 meter en is voorzien van elektra en een vliering.

Indeling begane grond: hal met toiletruimte voorzien van hangtoilet en fonteintje, meterkast met uitgebreide groepenkast, trapopgang. De woonkamer is met dubbele tuindeur, laminaat vloerafwerking. De wanden en plafonds zijn afgewerkt met spuitwerk. In de hoek van de woonkamer staat een fraaie houtkachel. Aan voorzijde van de woning is een hoekkeuken met spoelbak, afwasmachine, oven, koelkast, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap (recirculatie).

1e verdieping: overloop met 3 slaapkamers van respectievelijk circa 6, 10 en 14 m² groot. De verdiepingsvloer is afgewerkt met laminaat. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van inloopdouche met regen- en handdouche, hangtoilet en wastafel.

Op de 2e verdieping is een voorzolder met de opstelling voor de CV HR combiketel, de omvormer voor de 3 zonnepanelen en de was-/droogmachine aansluiting. De 4e slaapkamer heeft een dakkapel aan de voorzijde en een Velux dakraam aan de achterzijde.

Het dorp Nieuwendijk is ten oosten van het natuur landschap De Biesbosch gesitueerd. Het is bovendien centraal gelegen, ten opzicht van de verbindingswegen A-27 en het klaverblad Gorinchem. Verder is er een basisschool, winkelcentrum, sport en medische voorziening, busverbinding in het dorp aanwezig.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven