Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Singel 64 te Nieuwendijk.

Verborgen achter deze gevel zit een zéér groot huis. Het is een grote eengezinswoning met 5 ruime slaapkamers, royale woonkamer met tuindeuren, tuin, berging, terras en achterom. De woning is rond 2002 gebouwd op een perceel van 158 m² groot. De inhoud is maar liefst circa 540 m³.

Het huis is gelegen aan een breed opgezette straat met fraaie bebouwing en kijkt heel vrij weg. Het ligt in een jonge en ruim opgezette wijk van Nieuwendijk met veel groen en waterpartijen. Doordat er zoveel grote kamers zijn is het mogelijk om bijvoorbeeld een kantoor aan huis te houden.

Doordat de woning jong is, is deze ook goed geïsoleerd: overal dubbel glas en dak-, muur- en vloerisolatie. Er is een mechanisch ventilatiesysteem en een Nefit Proline HR combiketel uit 2016 in combinatie met een zonneboiler Agpo uit 2002 met 2 zonnecollectoren. Dit geeft niet alleen extra comfort, maar zorgt ook voor lagere energielasten.

De ligging is ook al perfect. Binnen enkel minuten rijdt u met de auto op de A27 (Utrecht-Breda). Boodschappen, scholen, sportclubs, verenigingen, natuur en recreatie zijn op de fiets bereikbaar. Nationaal Natuurpark "De Biesbosch" op enkel kilometers afstand. Kom snel eens kijken...

Indeling: hal, meterkast, toilet, L-vormige woonkamer met tuindeuren en open keuken voorzien van spoelbak, koelkast, keramische kookplaat, carrouselkast, combimagnetron en afwasmachine, grote voorraadkast onder de trap, opnieuw aangelegde tuin met mooie tegels, berging en achterom.

Op de 1e verdieping treft u een flinke overloop met drie grote slaapkamers en een ruime badkamer met toilet, wastafel, douche en ligbad.

Op de 2e verdieping een voorzolder met wasgelegenheid, de cv-ketel, de zonneboiler en veel bergruimte. Verder treft u hier de vierde en vijfde ruime slaapkamers die allebei zijn voorzien van een dakraam.

Boven dit alles nog een flinke bergzolder welke te bereiken is via een vlizotrap.

Aan de voorzijde van de woning zijn parkeerhavens.

Het dorp Nieuwendijk behoort tot de gemeente Altena en is ten oosten van het natuur landschap De Biesbosch gesitueerd. Het is bovendien centraal gelegen, ten opzicht van de verbindingswegen A-27. Verder is er een basisschool, winkelcentrum, sport en medische voorziening, busverbinding in het dorp aanwezig.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven