Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Zandsteeg 17 te Nieuwendijk

WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK OM BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. VOOR EEN PLEK OP DE RESERVELIJST KUNT U EEN MAIL STUREN NAAR INFO@PAANSMAKELAARS.NL.

Op een rustige locatie ligt deze fraaie, vrijstaande woning met aanbouw, garage, kippenhok, tuinschuurtje en een kas. Het perceel is maar liefst 2.070 m² groot en wordt rondom afgescheiden van de weg door een hoge groene haag. De tuin is een lust voor het oog. Een wandelingetje in eigen tuin geeft je het gevoel dat je door een park loopt met vijver, beplanting, bomen, struiken, gazon en een groot terras. De tuin is gesitueerd op het zuidoosten, zodat u 's morgens al kunt genieten van de ochtendzon op het terras. In de tuin ligt drainage.

De woning is oorspronkelijk rond 1947 gebouwd. In 1998 en in 2005 heeft het een grondige renovatie ondergaan. In 1998 is de woning volledig gestript en zijn de zachtboard plafonds vervangen door stucwerk plafonds. De plafonds op de 1e verdieping zijn eveneens voorzien van stucwerk en isolatiemateriaal. Het dak is niet geïsoleerd maar omdat de plafonds op de verdieping geïsoleerd zijn hebt u geen verlies van warmte door het dak.

De aanbouw is rond 2005 geplaatst. Hierdoor hebt u een grote woonkamer met schuifpui, gashaard, lichtkoepel en grote raampartijen waardoor u de tuin geheel bij uw wooncomfort betrekt. De vloer in de aanbouw is geïsoleerd. Verder zijn de spouwmuren v.v. isolatie en is de woning voorzien van dubbel glas.

De garage heeft een afmeting van 7.10 x 5.20 meter en is in spouw opgetrokken en voorzien van een asbestvrij golfplaten dak. (hier is een testrapport van aanwezig). Verder is er een op afstand bedienbare elektrische deur.

Indeling begane grond: overdekte entree, hal met meterkast en toegang naar de L-vormige woonkamer met massief eiken houten vloerdelen, wit gestuukte wanden en plafonds, gashaard, twee grote schuifpuien, convectorput en lichtkoepel. De keuken is in hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. De vloer is afgewerkt met een lichte vloertegel. In de keuken is de toegang naar de kelderkast en de trapopgang naar de verdieping.

Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken met toiletruimte v.v. toilet en het fonteintje is in de nis gebouwd. De bijkeuken biedt ruimte aan de was-/droogmachine. Aansluitend is de badkamer welke grotendeels betegeld is, hier bevindt zich een designradiator, 1/4 ronde douche-/stoomcabine, wastafel en vrijstaande douchemeubel.

Boven de bijkeuken en de badkamer is een vliering, welke bereikbaar is middels vlizotrap. Hier hangt de Remeha Avanta HR combiketel uit 2015.

Op de verdieping is een tweede badruimte met dakkapel. Deze ruimte is voorzien van wastafelmeubel en een toilet.

Er zijn 3 slaapkamers op de verdieping, alle drie met een inbouwkast. De masterbedroom heeft bovendien een dubbele deur naar het grote dakterras. 4.50 x 7.71 m. Vanaf het terras hebt u bovendien goed uitzicht over de tuin met vijver.

Kortom een fraaie woning met grote garage en bovendien een grote, prachtige tuin.

Het dorp Nieuwendijk behoort tot de gemeente Altena en is ten oosten van het natuur landschap De Biesbosch gesitueerd. Het is bovendien centraal gelegen, ten opzicht van de verbindingswegen A-27. Verder is er een basisschool, winkelcentrum, sport en medische voorziening, busverbinding in het dorp aanwezig.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven