Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Maasdijk 30 te Rijswijk (NB)

WOONHUIS/BOUWKAVEL?

EEN PAND MET MEERDERE MOGELIJKHEDEN.

Optie 1:

De eerste mogelijkheid is dat u de hieronder omschreven woning met perceel van 930 m² koopt.

Op een mooie en vrije locatie gesitueerde vrijstaande woning met rieten kap, aangebouwde berging en vervallen schuur. Het perceel is maar liefst 930 m² groot. De woning is gebouwd rond 1850 en heeft een inhoud van circa 410 m³. De rieten kap is in 2013 vernieuwd. Op de begane grond zijn houten kozijnen en op de verdieping kunststof.

Indeling begane grond:

Entree/hal, toiletruimte, bijkeuken/bergruimte met wasmachine-aansluiting en CV-installatie uit 2016. De badkamer is eenvoudig en voorzien van een douche. Vanuit de bijkeuken hebt u toegang tot de aangebouwde berging.

De boogkelder is bereikbaar via een houten trap in de keuken. De woonkeuken heeft een keuken in hoekopstelling met gasfornuis, afzuigkap en spoelbak. Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd met aansluitend het opkamertje. In de woonkamer is een schouw en houten vloer.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, overloop en bergruimte.

Optie 2:

De tweede mogelijkheid is dat u het naast gelegen perceel erbij koopt welke 1.140 m² groot is, zodat u in totaal ruim 2.070 m² eigen grond koopt.

De koopsom van het totaal van de beide percelen bedraagt € 525.000,-- k.k. (Losse verkoop behoort niet tot de mogelijkheden).

Kortom de keus is aan de koper!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven