Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

't Zand 10 en 10a te Sleeuwijk

MULTIFUNCTIONEEL OBJECT!

Rustig, aan de rand van het bedrijventerrein aan 't Zand ligt deze vrijstaande bedrijfswoning met vrijstaande kantoorruimte en carport op totaal 1.195 m² eigen grond. Rondom de woning is een fraaie tuin met terrassen, bomen, struiken en bloemen gesitueerd.

De woning is in 1990 onder architectuur met duurzame materialen gebouwd door Biologisch Bouw Collectief.

Op de website van hen kunt u het volgende lezen: "Het Biologische-Bouw Collectief B.V. bouwt sinds 1977 op een manier die het milieu beschermt en respecteert en waarin een gezonde leefomgeving wordt gecreëerd. Wij streven er naar het gebruiken van technieken en materialen die ecologisch verantwoord zijn. Door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en technieken ontstaat een combinatie van milieuvriendelijkheid, hedendaagse vormgeving, comfort en bouwtechnische kwaliteit waarin wonen en werken een plezier is.

Het vrijstaande kantoor met zelfstandige ingang is wat eerder dan het woonhuis gebouwd en heeft een vloeroppervlak van ca. 105 m². U kunt dus het wonen en werken gescheiden houden.

Naast het woonhuis en kantoor is er nog een tuinkas en een berging aanwezig. Parkeren kunt u op eigen terrein.

Indeling woonhuis:

Begane grond: royale hal met meterkast, sfeervolle woonkamer met serre voorzien van schuine ramen met zonwering van vloer tot plafond, vide en entresol. Grote houtkachel van speksteen, boekenkasten en schuifpuien. De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 55 m². Aansluitend aan het eetgedeelte aan de achterzijde van het woongedeelte is een ruime keuken welke af te scheiden is door middel van een dubbele deur. De grote raampartijen en schuifpuien bieden veel licht in de living. De keuken is in hoekopstelling en voorzien van gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, oven, afwasmachine, spoelbak. Vanuit de keuken en woonkamer hebt u rondom zicht op de tuin.

Op de begane grond is een grote slaapkamer met vaste kastenwand en aansluitend de badkamer. De badkamer is voorzien van wastafelmeubel, ligbad, douche en bidet.

In de praktische bijkeuken is een kastenberging een aanrechtblok met spoelbak en aansluiting voor het witgoed. In de bijkeuken hangt ook de badgeiser. Het separaat toilet is voorzien van duoblok en fonteintje. De woning wordt verwarmd middels hetelucht verwarming.

Op de verdieping is de overloop met entresol, 4 slaapkamers en een badkamer met toilet, wastafel en ligbad. Op het dak staan drie kajuiten met driehoekig raamoppervlak.

De zolderberging is bereikbaar via een vlizotrap op de overloop. Vanaf de entresol hebt u direct contact met de living.

Het kantoor is als volgt ingedeeld: entree, 4 werkruimtes, archiefruimte, keuken, toiletruimte en bergkasten.

De berging heeft een oppervlakte van 15 m² en de tuinkas heeft eveneens een oppervlakte van 15 m². De kas is voorzien van water, elektra en verwarming.

Parkeren op eigen terrein.

De ligging van het object is ideaal. Sleeuwijk is een dorp aan de A-27 waar veel voorzieningen zijn, als scholen tot en met de middelbare school, zwembad, voetbal, tennis, winkelcentrum "de Nieuwe Es". Het bedrijventerrein is makkelijk bereikbaar.

Kortom als u een woning zoekt met bedrijf aan huis, nodigen wij u graag uit dit object te komen bekijken!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven