Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

De Hoogjens 19 - 21 te Sleeuwijk.

Voor wie meer ruimte wil is dit zeker interessant! Een luxe woning die uitkijkt over de landerijen en een royale bedrijfshal van ongeveer 250 m². Dit goed onderhouden geheel staat op 2000 meter grond en is gelegen op het bedrijventerrein "De Hoogjens".

Nummer 21 is de bedrijfshal. Momenteel huist er een ambachtelijk leidekkersbedrijf. De hal is gebouwd omstreeks 1992, is ongeveer 12,5 x 20,4 meter en is geïsoleerd. Aan de zijkant zit een overheaddeur en de hal wordt verwarmd middels een heater. Er is een entresol voor extra opslag. Er is ook een mooie kantoorruimte, kantine en een toilet. De CV-ketel is uit 1992. Het geheel is aangesloten op gas, licht en water.

Buitenom verhard terrein, deels voor opslag, deels voor parkeren en afsluitbaar middels een poort. Er staat ook nog een kapschuur van ongeveer 12,4 x 6,2 meter.

Nummer 19 is het woonhuis. Een luxe vrijstaand huis met alle gemakken en met weids uitzicht. Het is ongeveer 800 m³ groot. Het is eveneens gebouwd omstreeks 1992 maar in 2000 is er een grote aanbouw gedaan waardoor er een grote zitkamer is bijgekomen en daarboven een grote slaapkamer is ontstaan. Voorzien van tuindeuren want er ligt een riante tuin omheen met twee bergingen. Eén blokhut van ongeveer 3 x 3 meter en een grotere berging van ongeveer 4,2 x 6,0 meter. De tuin is ook fraai aangelegd.

De keuken en de badkamer zijn in 2006 vernieuwd en zien er ook schitterend uit. De woning is goed geïsoleerd en wordt verwarmd middels een Nefit Ecomline HR combi-ketel uit ± 2000, die ook zorgt voor het warme water. Er is een gezellige open haard, deels vloerverwarming, een waterontharder tegen kalkvorming, hardhouten draai-kiep ramen en een alarmsysteem.

Indeling: hal, meterkast, toilet, trapopgang, L-vormige woonkamer met massief eiken vloer, schouw en open haard, doorgang naar de tuin/zitkamer voorzien van tuindeuren, keuken met spoelbak, 5-pits kookeiland met afzuigkap, koel-vries combinatie, combi-magnetron, vaatwasser, granieten blad, koffieautomaat en Quooker, bijkeuken/achterportaal, studeerkamer.

Op de verdieping een overloop, 4 grote slaapkamers (oorspronkelijk 5) en een badkamer met toilet, wastafelmeubel, handdoekradiator, douche, ligbad en dakkapel. Hierboven nog twee bergzolders.

De ligging is perfect. Voor uw gezin heeft Sleeuwijk alles wat u zich dagelijks kan wensen: scholen, winkels, natuurgebied, sportclubs, jachthaven en een pontverbinding met winkelcentrum Gorinchem. Binnen 5 minuten rijdt u op de A15 of A27.

Voor uw bedrijf is de bereikbaarheid daardoor erg goed. Op slechts 5 minuten van de A27 en A15 en gemakkelijk vindbaar. Het is een bedrijventerrein waar slechts lichte bedrijvigheid mag plaatsvinden. De gemeente kan u hier meer over vertellen. Daardoor is het een zeer leefbare en plezierige omgeving.

Indien u interesse heeft laten wij u het totaal graag een keer zien.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven