Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Florushoeve 11 te Sleeuwijk

Keurige tussenwoning met nieuwe houten berging en overkapping op 158 m² eigen grond. De 15 meter diepe tuin is op het westen gesitueerd. In 2001 is er een nieuwe kunststof voorpui geplaatst. De keuken is in 2002 vernieuwd en de badkamer in 2003.

Indeling: hal met meterkast, toiletruimte, voorraadkast en trapopgang. Tussen de woonkamer en de gang is een schuifdeur. Het plafond in de woonkamer is v.v. sierbalken en er is een open haard. De vloer is met laminaat afgewerkt. De keuken is voorzien van recht aanrechtblok met koelkast, oven, gasstel, afzuigkap, afwasmachine en spoelbak.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 7, 15 en 7 m². De badkamer is v.v. douche en wastafel.

Op de 2e verdieping is een voorzolder waar ruimte is voor was-/droogmachine aansluiting. Op de zolder is nog een 4e slaapkamer met grote dakkapel welke in 2021 geplaatst is, CV-ruimte met combiketel, Nefit Ecomline HR uit 2002 en laminaat vloerafwerking.

Aan de voor- en achterzijde van de woning is een elektrische bedienbaar zonnescherm uit 2005 aanwezig.

Sleeuwijk is een dorp dat u veel te bieden heeft. Op korte afstand treft u het nieuwe winkelcentrum van Sleeuwijk waar u terecht kunt voor meer dan uw dagelijkse boodschappen. Een zwembad, "jeu de boules" baan en een tennisbaan zijn op loopafstand. Er is veel natuur te vinden langs de Merwede en er is een mooie haven met een pontverbinding naar het centrum van Gorinchem. Binnen 5 minuten rijdt u met de auto op de A27 of A15 want Sleeuwijk heeft een eigen op en afrit van de snelweg.

Kortom een leuk huis in een goede omgeving!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven