Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Fortgracht 11 te Sleeuwijk

In de nieuwbouw wijk HET NIEUWE FORT te Sleeuwijk staat deze luxe en royale hoekwoning met garage op 220 m² eigen grond. De woning is in 2016 gebouwd en heeft een inhoud van maar liefst 473 m³ en 73 m³ voor de garage.

De woning ziet er zéér verzorgd uit en is afgewerkt met prima materialen. Op het dak zijn 4 zonnepanelen aanwezig. Op de begane grond en de 1e verdieping is vloerverwarming als hoofdverwarming.

Aan voorzijde van de woning hebt u vrij uitzicht. Verder is er een speeltuintje voor de allerkleinsten onder ons.

De tuin aan zowel de voor- als achterzijde ziet er verzorgd uit. Aan achterzijde is de tuin rondom voorzien van sierbestrating en een degelijke, houten erfafscheiding, borders en een afsluitbare poort.

Indeling begane grond: zij-entree, hal met zijraam, uitgebreide groepenkast, toiletruimte met hangtoilet en fonteintje en tegelvloer met vloerverwarming.

De woonkamer ligt aan de tuinzijde en heeft een afmeting van 7.50 x 5.10 m. De lage ramen en de dubbele deur naar tuin geven een ruimtelijk effect en betrekt de tuin bij de woonkamer. De praktische trapkast biedt voldoende ruimte voor voorraad en dergelijke spullen. Op de vloer liggen grote tegels met vloerverwarming. De wanden zijn gestuukt.

Aan voorzijde van de woning ligt de keuken. De luxe keuken is in hoekopstelling en voorzien van een inductiekookplaat, afzuig vlakscherm, combi-magnetron, koelkast, afwasmachine, spoelbak en inbouwverlichting.

Op de verdieping is de overloop met zijraam, hetgeen veel licht geeft. De drie slaapkamers hebben een vloeroppervlak van respectievelijk 13,7 - 10,5 en 6,2 m². De badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad met douchescherm, wastafelmeubel met grote spiegel en hangtoilet. De vloer op de verdieping is afgewerkt met PVC en de wanden zijn gestuukt.

Op de 2de verdieping is een royale open zolder waar een of meerdere kamers mogelijk zijn. Hier is ook de opstelplaats voor de CV combiketel, Intergas HR Eco uit 2016, de mechanische afzuiginstallatie. In de woning zijn draai-kiep ramen met dubbel glas aanwezig.

Het dorp Sleeuwijk heeft u veel te bieden. Het nieuwe winkelcentrum waar u voor meer dan de dagelijkse boodschappen terecht kunt, scholen van jong tot en met de middelbare school, sportverenigingen, recreëren, wandelen/fietsen langs de rivier De Merwede en niet te vergeten de leuke restaurantjes die Sleeuwijk rijk is.

Kortom een woning die u zo zou kunnen betrekken!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven