Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Hoekeinde 19 te Sleeuwijk

Karakteristiek vrijstaande dijkwoning met uitbouw, inpandige bergingen, balkon en carport op een perceel van 314 m² groot. De woning is aan voorzijde rustig gelegen aan de fietsdijk en aan achterzijde aan een doodlopend weggetje. Het uitzicht is, zeker vanaf de verdieping prachtig op de haven van Sleeuwijk, de uiterwaarden en de rivier de Merwede. De tuin is op het zuid-westen gesitueerd.

De woning is gebouwd rond 1935 en heeft een inhoud van 625 m³. De oprit en carport zijn bereikbaar via een ventweggetje van het Hoekeinde.

Indeling onderhuis: in het onderhuis bevinden zich rondom de fraaie en grote tuinkamer diverse bergingen. In het totaal circa 44 m². Een ideale ruimte die u voor hobby/klussen of dergelijke kunt gebruiken. Hier is ook een toiletruimte. De tuinkamer ziet er gezellig uit met dubbele deur naar de tuin, de houtkachel, balken plafond en grenen houten vloer. In deze kamer is een gedeelte verhoogd, hetgeen een speels effect geeft. In de hoek van de tuinkamer is een keukenblok met een gaskookplaat en spoelbak. Via een houten trap komt u op dijkniveau.

Op dijkniveau is de entree/hal aan de fietsdijkzijde. In de hal is de meterkast. De sfeervolle woonkamer heeft eveneens een balken plafond, grenen houten vloer, gaskachel, spiltrap naar de verdieping en de keuken met diverse kastjes, afzuigkap en spoelbak.

Achter de woonkamer is een slaap-/werkkamer.

Via een doorgang komt u in de uitbouw met 2e entree met een royale hal, gang, doucheruimte en separate toiletruimte. Vanuit de gang komt u in de slaapkamer met aansluitend de badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel en grenen houten vloer. Verder is er een separate toiletruimte. De ouderslaapkamer heeft een schuifpui naar het balkon. Vanaf het balkon hebt u zicht op de singel en de Munnikendreef.

Op de bovenverdieping zijn nog twee slaapkamers en een royale overloop met dakkapel.

De vrije tuin heeft enerzijds een houten schutting en anderzijds een carport.

Parkeren is geen enkel probleem. Voor de carport is ruimte om de auto te parkeren en aan het eind van de tuin zijn nog twee parkeerplaatsen.

Voor alle voorzieningen kunt u in het dorp Sleeuwijk terecht. Een groot winkelcentrum, sport en scholen tot en met voortgezet onderwijs. Sleeuwijk heeft u veel te bieden.

Kortom een vrijstaande woning op een mooie locatie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven