Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Jan van Arkelstraat 64 te Sleeuwijk

Op een mooie locatie gelegen 2/1 kap met dakkapel, aanbouw en stenen berging op een ruim perceel van 300 m². De tuin is op het zuiden gesitueerd en ziet er verzorgd uit. Parkeren kunt u op eigen terrein. In 2005 is er een nieuwe unidek dak en een dakkapel met verhoogde noklijn geplaatst. In dat jaar zijn ook de gevels opnieuw gevoegd en geïmpregneerd.

De woning is gebouwd omstreeks 1962. De inhoud bedraagt circa 320 m³. In 2013 is er een nieuwe CV HR combiketel, Nefit Proline geplaatst.

Indeling begane grond: hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast en trapkelder. Bij de woonkamer is de voormalige keuken betrokken, waardoor er een woonkamer van circa 30 m² ontstaan is. In de woonkamer is een gas open haard met schouw. Achter de woonkamer in de aanbouw is de keuken voorzien van een recht aanrechtblok met gaskookplaat, oven, afzuigkap en 2 spoelbakken.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers met inbouwkast van respectievelijk circa 11, 10 en 7 m². De badkamer is geheel betegeld en voorzien van wastafelmeubel, douchehoek en wasmachineaansluiting.

Op de 2e verdieping is de voorzolder en kamer met dakkapel voorzien van verhoogde noklijn.

De aangebouwde schuur heeft een afmeting van 3.60 x 3.80. in de schuur hangt de CV Combiketel.

Sleeuwijk is een geliefd dorp in de gemeente Altena. Er is een fraai winkelcentrum "De Nieuwe Es ", sportgelegenheid, scholen voor alle leeftijden, recreëren, wandelen langs de rivier "De Merwede", diverse restaurantjes, kortom voor elk wat wils.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven