Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Kerkeinde 83 Sleeuwijk

Prachtig gelegen vrijstaande jaren ’30 woning, net buiten de bebouwde kom van Werkendam.

Deze woning is gelegen op een perceel grond van 517 m², waarvan 360 m² in erfpacht is (waarvoor geen canon verschuldigd is).

De inhoud bedraagt ca. 500 m³. Aan de voorzijde is zonwering aanwezig en aan de achterzijde zijn rolluiken. De woning beschikt over authentieke details, maar voldoet helaas nog niet aan de moderne eisen van deze tijd. Het is dan ook een object dat zeer geschikt is voor iemand die zijn handen uit de mouwen wil steken om van deze woning een pareltje te maken!

De indeling is als volgt:

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de hoofdentree. Deze heeft een half-overdekte ronde boogconstructie en is werkelijk prachtig om te zien. Hierachter bevindt zich de hal, met de trapopgang naar de verdieping, de kelderkast en de entree naar de keuken en de woonkamer. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en biedt daardoor uitzicht op de dijk. De woonkamer wordt verwarmd middels een gaskachel. Het balkenplafond maakt het tot een sfeervol geheel.

De woonkeuken heeft een afmeting van 3.00 x 3.70 m en is voorzien van een recht keukenblok. De keuken is eenvoudig, met een gasstel en spoelbak. Er is een groot raam dat uitkijkt over het eigen perceel en voldoende ruimte voor een eettafel.

De praktische bijkeuken is zeer ruim en is van buitenaf te bereiken. Hier bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed en ook hangt hier de elektrische boiler.

Op de begane grond is een slaapkamer, welke via de keuken te bereiken is. Daarnaast is er nog een tussenhal, separaat toilet, kantoor, badkamer (voorzien van ligbad met douchemogelijkheid en wastafel) en berging.

Op de verdieping een overloop en drie slaapkamers. De grote slaapkamer heeft een dakkapel en een inbouwkast. Slaapkamer drie heeft eveneens een inbouwkast.

De bergzolder is niet via de woning te bereiken, maar buitenom via een trap. De bergzolder heeft een afmeting van 6.00 x 6.30 meter.

Tot slot staat er op het perceel nog een stenen schuur. Deze heeft een afmeting van 4.85 x 4.20 meter.

De woning ligt onderaan de dijk en is via een eigen afrit te bereiken. Bovenaan de dijk heeft u uitzicht over de rivier de Merwede en de uiterwaarden. De woning ligt tussen Sleeuwijk en Werkendam in. U kunt kiezen waar u de boodschappen wilt doen. Verder zijn in beide dorpen veel voorzieningen, zoals scholen, winkels, sportclubs, verenigingen, jachthaven etc.. Ook landelijk gezien is de ligging goed, want binnen enkele minuten rijdt u op de A27 of de A15.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven