Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Kerkeinde 8 a te Sleeuwijk.

Op zoek naar een leuke starterswoning in Sleeuwijk en heb je twee rechterhanden? Dan is deze woning precies wat je zoekt. De hoekwoning staat op een mooi perceel met garage en berging in een rustige buurt. De woning is ongeveer 230 m³ en staat op 195 m² grond. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten en het perceel aan de zijkant van de woning is betegeld.

De woning is gelegen aan een fietsdijk waar je geweldig kunt fietsen, wandelen en skaten. Op kleine afstand vind je de griend, natuurgebied, jachthaven en de pont naar Gorinchem! Omdat het Kerkeinde lang gerekt is, is de woning het beste te vinden via de Notenlaan in Sleeuwijk.

Via de voordeur bereik je de hal met de meterkast en de toiletruimte. Tevens bevinden zich hier de toegang tot de vaste trap naar de eerste verdieping en de woonkamer. De knusse woonkamer wordt verwarmd door een gaskachel. De keuken is voorzien van een keukenblok. Via een halletje, waar de aansluiting van witgoed zich bevindt, bereik je de tuin.

Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers van respectievelijk 10 m², 9 m² en 6 m². De slaapkamer aan de voorzijde heeft een wastafel en hier vind je de toegang tot de doucheruimte.

Via een losse trap is de ruime bergzolder te bereiken.

Sleeuwijk is een dorp dat veel te bieden heeft. In het winkelcentrum van Sleeuwijk kun je terecht voor meer dan uw dagelijkse boodschappen. Een zwembad, "jeu de boules" baan en een tennisbaan zijn op fietsafstand. Binnen 10 minuten rijd je met de auto op de A27 of A15 want Sleeuwijk (De Tol) heeft een eigen op- en afrit van de snelweg.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven