Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Larikslaan 33 te Sleeuwijk.

Grote hoekwoning met aangebouwde garage, eigen oprit, tuin, houten tuinhuis en achterom. De garage is buitenom bereikbaar. De woning heeft een inhoud van 480 m³ inclusief garage en is in 1973 gebouwd. De tuin is ca. 10 meter diep en gelegen op het oosten. Het kavel is 258 m² groot.

Begane grond: u komt binnen via de hal. Hier bevinden zich de meterkast en de toiletruimte. De woonkamer met trapkast vindt u aan de achterzijde van de woning en aan de voorzijde is er een studeerkamer met open haard. De keuken is bereikbaar via de woonkamer en is voorzien van een 4 pits gasstel, afzuigkap, koelkast en een close-in boiler,

Op de 1e verdieping vindt u een overloop, drie slaapkamers (voorheen 4) en een badkamer met een toilet, een bad/douchecombinatie en een wastafel met spiegel en planchet.

De 2e verdieping is bereikbaar via een vaste trap en geeft toegang tot de voorzolder met aansluitingen voor witgoed en de opstelplaats van de CV-ketel, type Nefit Topline HR, bouwjaar 2009. Daarnaast is er een royale vierde slaapkamer met dakraam en veel bergruimte achter knieschotten.

Buitenom

In de achtertuin treft u zon en schaduw door de diepe tuin. Het terras grenst aan de achterzijde van de woning en er is een gazon en beplanting. De tuin is omringd door houten schuttingendelen en er is een poort die toegang geeft op het achtergelegen parkeerplein. Het houten tuinhuisje is achter in de tuin geplaatst. De garage is zowel bereikbaar via de elektrische roldeur als via de loopdeur. Achterom aanwezig.

De woning ligt aan een breed opgezette straat en voor de woning ligt een brede groenstrook. Aan de achterzijde van de woning is een parkeerplein.

In de omgeving zijn veel plantsoenen met speeltuintjes. Aan het einde van de Larikslaan treft u het winkelcentrum: "De Nieuwe S". Sleeuwijk heeft een behoorlijk voorzieningen niveau: basisscholen, voortgezet onderwijs, kinderdagverblijf, grote supermarkt, diverse winkels, diverse sportclubs, een zwembad, een autoloze wandeldijk, natuurgebied langs de Merwede met diverse strandjes, horeca, een haven, de pont naar centrum Gorinchem, etc...

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven