Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Lijsterbeshof 1 te Sleeuwijk

In een rustige omgeving gesitueerde hoekwoning met stenen berging op een royaal perceel van 192 m² groot.

De woning is in 1978 gebouwd en heeft een inhoud van circa 350 m³. De woning is in 2021 geschilderd en het plat dak van de schuur is vervangen in 2018. Verder zijn er veel kozijnen vervangen voor hardhouten kozijnen met dubbel glas.

Indeling begane grond: aan de voorzijde een uitgebouwde entree met hal en toiletruimte, woonkamer met PVC vloerafwerking onder het PVC liggen plavuizen, open keuken met oven, afzuigkap, 4-pits gaskookplaat en losse koelkast en vriezer.

Op de 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 15, 9 en 7 m² groot. De grotendeels betegelde badkamer is voorzien van douchehoek, wastafel en toilet. In de badkamer is de aansluiting voor de wasmachine.

2e verdieping: grote open zolder met Velux dakraam, waarop een slaapkamer mogelijk is. Hier hangt ook de CV combiketel, Intergas HRE Kompakt uit 2018.

Het dak van de woning is grotendeels v.v. isolatie. De spouwmuren zijn geïsoleerd en de woning is met uitzondering van toilet en entree voorzien van dubbel glas.

Sleeuwijk heeft u veel te bieden, het voorzieningenniveau is hoog voor een dorp van deze omvang. Winkelcentrum "De Nieuwe Es", kinderdagverblijf, scholen voor basis- en middelbaar onderwijs liggen op steenworp afstand van de woning. Verder is er een openlucht zwembad, tennisbanen, voetbalvelden en een atletiekbaan. De jachthaven van Sleeuwijk en de aanlegsteiger met veerpontverbinding naar Gorinchem liggen op korte afstand. Ook kunt u heerlijk wandelen in de uiterwaarden of zitten aan een strandje langs de rivier de Merwede.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven