Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Lindenhof 30 te Sleeuwijk

Ruime eengezinswoning met garage en veranda op een perceel van 170 m² groot. Deze woning heeft een A label omdat het goed geïsoleerd is. Vloer-, spouwmuur en dakisolatie. De gehele woning is voorzien van kunststof ramen en kozijnen met HR ++ glas (2016). Ook de voordeur is vernieuwd en voorzien van HR ++ glas. Op het dak liggen bovendien 10 zonnepanelen.

De tuin is op het westen gesitueerd. Aan de voorzijde, onder het balkon, is het in het vroege voorjaar al heerlijk genieten van de voorjaarszon. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met aan voorzijde grind en groen. Aan achterzijde een leuk terras, kunstgras en een veranda van 3.70 x 2.80. Het zonnescherm aan achterzijde is elektrisch op afstand bedienbaar.

Indeling begane grond: entree/hal, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast en voorraadkast. Via een nieuwe binnendeur, 4-ruits met veiligheidsglas komt u in de Z-vormige woonkamer met laminaatvloer. Aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde is het eetgedeelte grenzend aan de keuken. De keuken is verdeeld in 2 blokken. Aan inbouwapparatuur is aanwezig: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, afwasmachine, spoelbak, magnetron, oven en koelkast.

Tussen de keuken en de woonkamer is eveneens een 4-ruits deur met veiligheidsglas. De begane grondvloer is afgewerkt met laminaat.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers (voorheen 4) waarvan 1 met een groot balkon. In grote slaapkamer zijn de ramen voorzien van elektrische screens (2018), de badkamer is geheel betegeld en voorzien van een kunststof ligbad met spatscherm en douchemogelijkheid, wastafelmeubel met dubbele wastafel, hangtoilet en designradiator.

2e verdieping: voorzolder met knieschotberging, was-/droogmachine aansluiting en de opstelling voor de CV HR combiketel, merk Remeha Quinta uit 2007. Hier hangt ook de omvormer voor de 10 zonnepanelen.

Verder zijn er 2 slaapkamers op de 2e verdieping. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een dakkapel over de gehele breedte van de woning. Het dakkapel is voorzien van HR ++ glas en een rolluik.

De garage heeft een afmeting van 7.25 x 2.80. De dakbedekking is/wordt in 2020 vernieuwd. Aan de garage is een fraaie veranda gebouwd. In 2019 zijn de nokvorsten goed vastgezet en geïmpregneerd. Bovendien zijn de loodslabben vervangen. De gehele woning is voorzien van horren.

Via de nieuwe erfafscheiding en poort komt u op het parkeerterrein achter de woning. (Ingang naar parkeerterrein naast Larikslaan 43).

Sleeuwijk is een dorp met vele voorzieningen, een groot winkelcentrum "De Nieuwe Es", scholen van kinderdagverblijf tot en met middelbare school. Ook op het gebied van recreatie, sport, aansluiting op de A-27 en pontverbinding naar Gorinchem, woont u in Sleeuwijk prima.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven