Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Munnikenland 22 te Sleeuwijk

Vrijstaande bungalow met in het midden (woonkamer) een piramidedak op een perceel van 620 m² groot. De woning is gebouwd in 1974 en heeft een inhoud van circa 522 m³. De woning is aan voorzijde aan voetpad en fietspad gesitueerd. De tuin aan achterzijde ligt op het zuidwesten en is voorzien van terras, bomen, struiken en bestrating. Rondom is een groene haag. Hierdoor hebt u veel privacy als u op het terras zit. Aan de achtergevel is een zonnescherm en er zijn diverse screens.

Indeling: overdekte entree, hal met aansluitend de toiletruimte, meterkast, de badkamer, 3 slaapkamers. De badkamer ligt tussen twee slaapkamers en is voorzien van ligbad, douchecabine en wastafel. In het midden van de woning is de woonkamer met zitkamer. De woonkamer met een schuifpui, convectorput, tegelvloer is onder het piramidedak. De zitkamer is het gedeelte onder het platte dak met open haard (gas).

De keuken is in hoekopstelling met een inductie kookplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak en oven. Ook hier ligt een tegelvoer.

In de keuken is een kleine hal die toegang geeft tot de grote bijkeuken en inpandige garage. De 2e badkamer is bereikbaar via de 4de slaapkamer. Via de naastgelegen hal komt u in de tuin. In de hal is tot slot de CV ruimte met de Remeha Calenta HR combiketel uit 2014. De 2e badkamer heeft een inloopdouche, toilet en wastafel.

De ramen en kozijnen zijn grotendeels van kunststof. Het tuinhuisje heeft een oppervlakte van circa 7.5 m².

Kortom een woning met alle gemakken en voorzieningen op de begane grond.

Sleeuwijk heeft u veel te bieden. Het winkelcentrum De Nieuwe Es ligt op geringe afstand, scholen van peuter tot met voorgezet onderwijs, op sportgebied zijn diverse mogelijkheden. Restaurantjes, de haven en de rivier De Merwede waar u heerlijk kunt recreëren, Sleeuwijk heeft het allemaal.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven