Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Nanningh Keyserstraat 12 te Sleeuwijk

In een geliefde woonwijk gelegen ruime eengezinswoning met berging op een perceel van 146 m² groot. De woning heeft een grote achtertuin die er verzorgd uitziet en op het oosten is gesitueerd. Aan de voorzijde is eveneens een verzorgde tuin.

De woning is gebouwd omstreeks 1987 en heeft een inhoud van circa 385 m³. De begane grond is voorzien van laminaatvloer. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers voorzien van laminaat. 1 slaapkamer heeft geen vloerafwerking.

De woning is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie. Nagenoeg de gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Indeling begane grond: hal met toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje, meterkast en trapopgang. De woonkamer met trapkast en tuindeur aan de achterzijde heeft een vloeroppervlak van circa 28 m². De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met spoelbak en afzuigkap.

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers van respectievelijk circa 13, 11 en 7 m² groot. De badkamer is deels betegeld en voorzien van ligbad, toilet en wastafel. De eenvoudige badkamer heeft een afmeting van 2.90 x 2.10 meter. Een goede afmeting om er een fraaie badkamer te realiseren.

Op de 2e verdieping is de voorzolder met dakraam, mechanische ventilatie en de opstelling voor de CV HR combiketel uit 2009, merk Nefit Proline.

In de zéér nabije omgeving is een groenvoorziening met een kinderspeelplaats.

Kortom een ruime gezinswoning in een kindvriendelijke omgeving.

Sleeuwijk is een dorp dat u veel te bieden heeft. Op korte afstand treft u het nieuwe winkelcentrum van Sleeuwijk waar u terecht kunt voor meer dan uw dagelijkse boodschappen. Een zwembad, "jeu de boules" baan en een tennisbaan zijn op loopafstand. Er is veel natuur te vinden langs de Merwede en er is een mooie haven met een pontverbinding naar het centrum van Gorinchem. Binnen 5 minuten rijdt u met de auto op de A27 of A15 want Sleeuwijk (De Tol) heeft een eigen op en afrit van de snelweg.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven