Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Notenlaan 77 te Sleeuwijk

Royale 2/1 kap woning met extra grote garage met bergruimte op een flink perceel van 269 m². Deze woning moet totaal gerenoveerd worden. Een ideale woning voor de handige "klusser" onder ons. De renovatie maakt de woning tot een fraaie gezinswoning met 4 slaapkamers, garage en diepe besloten tuin op een leuke locatie.

De tuin aan achterzijde ligt op het oosten en is circa 11.00 diep. Mocht u een uitbouw aan de woning plaatsen houdt u nog voldoende tuin over om van te genieten.

Indeling: entree, meterkast, trapopgang, trapkast, keuken, woonkamer met haardpartij. Op de verdieping is de badkamer met ligbad en wastafel. Verder zijn er 3 slaapkamers van respectievelijk circa 7, 13 en 14 m² groot. Twee slaapkamers hebben vaste kasten. Via een vaste trap komt u op de voorzolder waar de CV ketel hangt en een 4de slaapkamer is.

De garage is uitgebouwd en heeft een lengte van 13.00 meter en daarachter nog een berging van 2.70 meter.

De ligging van deze woning is perfect te noemen. Het is gelegen in een rustige woonwijk, aan een autoluwe brede straat met alle openbare voorzieningen in de nabije omgeving. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningenniveau, zoals het winkelcentrum “De Es” met een AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO; en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad. Het heeft een rijk verenigingsleven, veel sportclubs, een jachthaven, een pontverbinding met Gorinchem en op een steenworp afstand van de schitterende uiterwaarden waar u heerlijk kunt wandelen of aan een strandje kan zitten. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte aansluiting. De A27/A15-Gorinchem is binnen enkele minuten bereikbaar.

Kortom een royale KLUSWONING op een groot perceel in een vriendelijk dorp met veel voorzieningen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven