Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Smalle Vliet 26 te Sleeuwijk

In een rustige straat van Sleeuwijk staat deze instapklare tussenwoning met 3 slaapkamers, uitbouw, berging en tuin met achterom. De begane grond is onlangs vernieuwd (2021) en voorzien van een betonnen vloer met vloerisolatie, bedekt met een pvc visgraat vloer in combinatie met vloerverwarming. De open keuken is geplaatst in de uitbouw (2006) waardoor er veel ruimte ontstaat.

De kunststof kozijnen van de slaapkamers zijn geplaats in 2016. De woning is in 2019 voorzien van nieuw stucwerk en nieuwe plafonds. De overloop met toegang tot de 3 slaapkamers is voorzien van een demontabel traphek. Twee slaapkamers hebben een vaste inbouwkast. De bergzolder is via een luik in de achterste slaapkamers bereikbaar. De voor-en achtertuin zijn aangelegd in 2019 en onderhoudsvriendelijk. De achtertuin is achterom bereikbaar via een afsluitbare poort. In de berging, voorzien van elektra en een witgoed aansluiting, bevindt zich tevens op de opstelplaats van de CV-ketel, bouwjaar 2009.

Begane grond:

Hal met meterkast, berging/kelder onder trap, hangtoilet, woonkamer, keuken, berging.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers. Badkamer met douche en wastafelmeubel.

De lage bergzolder is via twee luiken bereikbaar met een losse trap.

Het geheel bevindt zich op korte afstand van diverse dagelijkse voorzieningen. Op loopafstand is de “De Esdoorn” de naam van de nieuwe brede school Sleeuwijk en tevens speelmogelijkheden op het plein voor de kinderen. Een totaal nieuw winkelcentrum is op fietsafstand waar onder andere Da drogist, Albert Heijn en Bruna vertegenwoordigd zijn, evenals vele andere dorpswinkels met bakker en groenteman. Verder kent het dorp diverse soorten voortgezet onderwijs, basisscholen, zwembad, tennisveld, voetbalveld, etc. Ook de geografische ligging ten opzichte van de Rijksweg A-27 is perfect.

Heerlijk dorp

De ligging van deze woning is perfect te noemen. Het is gelegen in een rustige woonwijk, aan een autoluwe brede straat met alle openbare voorzieningen in de nabije omgeving. In Sleeuwijk burger je makkelijk in en het aanbod van het onderwijs is vergelijkbaar met dat van een flinke provinciestad. Het kent een zeer compleet voorzieningenniveau, zoals het winkelcentrum “De Es” met een AH, een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, VWO; en tal van recreatieve mogelijkheden, waaronder een drukbezocht zwembad. Het heeft een rijk verenigingsleven, veel sportclubs, een jachthaven, een pontverbinding met Gorinchem en op een steenworp afstand van de schitterende uiterwaarden waar u heerlijk kunt wandelen of aan een strandje kan zitten. Het geheel is strategisch gelegen t.o.v. de stedelijke concentraties Utrecht, Rotterdam, Breda. Met name voor woon-/werkverkeer heeft men op deze locatie een perfecte aansluiting. De A27/A15-Gorinchem is binnen enkele minuten bereikbaar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven