Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Smalle Vliet 31 te Sleeuwijk

Op de hoek van de Smalle Vliet/Griendweg/Vijfmorgen staat deze bungalow met garage en fraaie tuin. De bungalow is gebouwd in 1961 op een perceel van 678 m² eigen grond. Het dak is in 2002 geïsoleerd en vernieuwd. Jaarlijks wordt er een dakinspectie uitgevoerd. Het laatste inspectierapport is van mei 2022 waarin vermeld staat dat de dakbedekking APP door de aanwezigheid van grind in perfecte staat is.

De bungalow ziet er verzorgd uit maar kan wel gemoderniseerd worden.

De bungalow biedt optimale privacy door de groene haag rondom. Via de oprit aan de Vijfmorgen is de bungalow met garage bereikbaar. U kunt hier meerdere auto's parkeren.

Indeling: entree, L-vormige hal met garderobenis, meterkast en praktische voorraadkast. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een hangtoilet en fonteintje, de badkamer is eveneens geheel betegeld en voorzien van een douchecabine en wastafel met spiegel en badkamermeubel.

De drie slaapkamers hebben een afmeting van respectievelijk 10, 10 en 12 m² groot. Twee slaapkamers hebben een inbouwkast en één een wastafel.

De woonkamer is aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van 6.95 x 3.70 en dubbele deur naar terras en tuin. De dichte keuken heeft een eiken hoekkeuken met inbouwapparatuur en een granieten aanrechtblad.

De garage met houten deuren is voorzien van elektra, water en verwarming. Hier is ook de opstelplaats voor de was-/droogmachine en de CV combi-ketel. Remeha uit 2021.

De tuin is fraai aangelegd met diverse terrasjes, borders een houten tuinhuisje, groene haag en houten schutting.

Kortom een bungalow op een mooie locatie met alle voorzieningen die Sleeuwijk u te bieden heeft op korte afstand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven