Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Tienhont 28 te Sleeuwijk

Midden in het dorp gesitueerde tussenwoning met uitbouw en tuinhuis op een perceel van 175 m² eigen grond. Aan de achterzijde van de woning is een aanbouw geplaatst van 5 meter diep waardoor er op de begane grond een groot woonoppervlak is ontstaan.

De tuin welke maar liefst 11 meter diep is, is op het oosten gesitueerd en voorzien van terras met sierbestrating en veel groen. Achter in de tuin is een pergola en een tuinhuisje.

Het bouwjaar van de woning is 1964 en de inhoud bedraagt circa 385 m³. De vloer in de aanbouw is geïsoleerd evenals het dak en de gevels van de aanbouw. Het dak van de oorspronkelijke woning is in 2018 vernieuwd. Hierdoor is er nu een geïsoleerd dak met nieuwe pannen en nieuwe goten. De ramen en kozijnen zijn veelal van kunststof met draai-/kiepsysteem en dubbel glas.

Indeling begane grond: hal, meterkast, trapopgang, toiletruimte, trapkelder, woonkamer met dubbele deur naar de tuin, verscholen keuken met inbouwapparatuur als gaskookplaat, afzuigvlakscherm, oven, koelkast en een afwasmachine. De begane grondvloer is afgewerkt met laminaat. De uitgebouwde keuken heeft bovendien een gedeelte voor het witgoed.

Achter de keuken is een kleine berging.

Op de verdieping is een eenvoudige badkamer met ligbad en wastafelmeubel. De drie slaapkamers zijn respectievelijk 12, 10 en 5 m² groot. Deze vloeren zijn afgewerkt met laminaat.

Via een vlizotrap komt u op de bergzolder.

De Tienhont ligt dichtbij het centrum van Sleeuwijk en het nieuwe winkelcentrum De Nieuwe Es waar u een ruim assortiment aan winkels treft. De basisscholen, het zwembad, voetbalveld alles ligt op korte afstand. Wilt u van de natuur genieten, wandelen, fietsen, watersport, de rivier De Merwede stroomt op een paar minuten lopen. Kortom Sleeuwijk is een dorp dat u veel te bieden heeft.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven