Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Poortweg 1 te Uitwijk

WEGENS DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING IS HET MOMENTEEL NIET MEER MOGELIJK OM BEZICHTIGINGEN IN TE PLANNEN. VOOR EEN PLEK OP DE RESERVELIJST KUNT U EEN MAIL STUREN NAAR ONS MAILADRES.

RUSTIG WONEN IN HET FRAAIE POLDERLANDSCHAP. IDEALE PLEK VOOR PAARDENLIEFHEBBERS!

Op zoek naar een charmante woning uit de jaren 30 met mansarde kap en heel veel ruimte rondom de woning? Op een prachtige plek waar rust, ruimte en privacy heerst, bieden wij u een vrijstaande woning met uitbouw en grote schuur aan in het pittoreske plaatsje Uitwijk midden in de gemeente Altena. Het geheel heeft een inhoud van ca. 1525 m³ waarvan de schuur een inhoud heeft van 1125 m³ en het woonhuis 400 m³ met een woonoppervlakte van ca. 135 m². Onder meer paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de 6 stallen, opslagruimte en een weide, paddock en paardenbak, gelegen in een prachtig gebied op ca. 3.270 m² eigen grond.

Indeling begane grond

U komt binnen in de vriendelijke hal. In de hal bevindt zich de meterkast. De hal geeft toegang tot de keuken, de toiletruimte, slaapkamer en badkamer. De open keuken heeft een trap naar de verdieping en een openslaande deuren naar het terras. De keuken met rechte keukenopstelling is voorzien van een inductie kookplaat, vaatwasser, koelkast, combi-oven en afzuigkap. De woonkamer heeft een houten kachel en leuk uitzicht op de tuin. De ruime bijkeuken geeft tevens toegang tot de tuin. In de kelder kunt u veel spullen kwijt.

Verdieping

Via de open trap in de keuken bereikt u de verdieping. De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers van respectievelijk 7, 12, 9 en 3 m². Twee slaapkamers beschikken over inbouwkasten.

Schuur

In de grote schuur vindt u verschillende ruimtes waaronder een wasruimte, bergingen en een ruimte waar de paardenboxen geplaatst zijn. Ook beschikt de schuur over een zolder.

Tuin

Het betegelde terras ligt aan de linkerzijde van de woning en is omringd door fleurige bosschage. Hier kunt u heel de dag genieten van de zon, schaduw wordt geboden door het zonnescherm aan de gevel. U zit hier heerlijk vrij.

Grenzend aan de schuur liggen verschillende weitjes en een paardenbak.

Ligging

Kom eens kijken in het schilderachtige dorp Uitwijk. Geniet van de groene omgeving en laat u inspireren tot wat u hier allemaal zou kunnen realiseren. Uitwijk is een gemoedelijk dorp gelegen in de gemeente Altena. Alle basisvoorzieningen liggen op fietsafstand en voor meer voorzieningen bent u snel in grotere plaatsen als bijvoorbeeld Woudrichem, Almkerk of Rijswijk of de steden Gorinchem en Breda. Maar het is vooral deze charmante woning en de groene omgeving met een rijke historie die u van harte uitnodigen om ontdekt te worden!

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven