Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Dr. Tjalmastraat 25 te Veen

Op een mooie locatie ligt deze eengezinswoning met veranda en houten berging. Het perceel is 101 m² groot. De woning is gebouwd in 2013 en is voorzien van dak-, spouwmuur- en vloerisolatie. Verder is de woning voorzien van dubbel glas.

Aan de voorzijde loopt een watertje en is er een senioren wooncomplex gebouwd. Aan de achterzijde is aan de woning een veranda gebouwd van 4.80 x 3.00 meter. De tuin is op het zuiden gesitueerd. Achter in de tuin staat en houten berging en afsluitbare poort.

De begane grond is voorzien van een antracietkleurige tegelvloer met vloerverwarming.

Indeling: entree, toiletruimte met toilet en fonteintje, CV-ruimte met de CV-combiketel, NEfit uit 2013, en de meterkast. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een trapkast. Aan voorzijde bevindt zich de open keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur.

Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel en spiegel.

Op de 2e verdieping is in de knieschotten bergruimte gecreëerd. Verder is er een 3de slaapkamer met dakraam en de was-/droogmachine aansluiting.

Voor deze woning geldt een zelfbewoningsplicht gedurende 3 jaar.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven