Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

A. van Drielstraat 9 te Werkendam

Mooie hoekwoning met zeer royale tuin op het zuidwesten gelegen op een totaal perceel van 310 m² eigen grond. Deze goed onderhouden woning is vanaf 2016 gemoderniseerd. Er is onder andere een geheel nieuwe badkamer met dakkapel geplaatst en een vaste trap naar zolder. Daarnaast is het huis recentelijk opnieuw gevoegd (2018) en buitenom geschilderd (2019). De begane grondvloer is afgewerkt met laminaat en de wanden zijn gestuukt.

De woning is voorzien van dak-, spouwmuurisolatie en dubbel glas. De dakkapellen zijn onderhoudsvrij (kunststof). Ook zijn de ramen en de achterdeur voorzien van horren. De tuin is in 2017 aangelegd en is zeer gunstig gelegen. In de achtertuin, die maar liefst 23 meter diep is, is genoeg ruimte om bijvoorbeeld een garage of overkapping te bouwen. Op de oprit kunnen 3 auto’s geparkeerd worden.

Indeling begane grond: hal met bordestrap, toiletruimte. De keuken heeft een recht aanrechtblok met spoelbak, close-in-boiler, afwasmachine, 5-pits gaskookplaat en afzuigkap. In de trapkast is de uitgebreide groepenkast. De doorzonwoonkamer heeft een zijraam waardoor het een lichte kamer is. In 2016 is er daarnaast een dubbelwandige kachelpijp getrokken met een nieuwe trekkap die zo gebruikt kan worden.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers met dakkapel en laminaat vloerafwerking. De badkamer ziet er modern uit met wastafelmeubel, hangtoilet en grote inloopdouche. Verder is de opstelplaats voor de was- en droogmachine afgewerkt met een granieten blad met wastafel en daarboven een fraaie spiegelwand. Op de tweede verdieping is nog een mooie ruimte met groot Velux dakraam, waar eventueel een vierde slaapkamer gemaakt kan worden.

Werkendam is een prettig dorp langs de Merwede met veel bedrijvigheid en voorzieningen. Op kleine afstand treft u het winkelcentrum van Werkendam waar u terecht kunt voor al uw boodschappen. Er is een leuke mix van landelijke ketens en ambachtelijke verswinkels. Er zijn diverse basisscholen, kinderopvang, sportclubs, verenigingen, etc. Het openbaar vervoer is prima geregeld vanaf "De Tol" en binnen enkele autominuten rijdt u op de A27 of A15.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven