Interesse?

0183 - 30 10 00
info@paansmakelaars.nl

Stuur door


Omschrijving

Bakkerskilstraat 29 te Werkendam

In een rustige omgeving gesitueerde 2/1 kapwoning met aanbouw en vrijstaande garage/schuur op een perceel van maar liefst 262 m² grond. De woning is rond de jaren '60 gebouwd en heeft een inhoud van circa 300 m³. De garage/berging is in hout opgetrokken en voorzien van een kap en elektra. De afmeting van de garage/schuur is circa 3.20 x 6.00 meter.

Een ideale ruimte dicht bij huis voor de ZZP-er en/of klusser.

De woning is netjes maar zal zeker gemoderniseerd worden door de koper. De keuken is in de aanbouw geplaatst. Achter de keuken is de stookruimte. De woning wordt verwarmd door middel van de Intergas VR CV-ketel uit 2005. Warm watervoorzieningen is er via de badgeiser, merk Vaillant.

De tuin is op het zuiden gelegen en is voorzien van gazon, bestrating en borders. Op de eigen oprit is er plaatst om de auto te parkeren.

Indeling begane grond: hal met trapkelder, toiletruimte, trapopgang en L-vormige woonkamer. In de aanbouw treft u de toiletruimte aan. De keuken heeft een eenvoudig recht aanrechtblok met gaskookplaat, afzuiging en spoelbak. Via schuifdeuren komt u bij de CV-ruimte. De tuin is bereikbaar via de keukendeur. In de keuken is de aansluiting voor de was-/droogmachine.

Op de eerste verdieping is de overloop en 3 slaapkamers van respectievelijk circa 7, 10 en 10 m². De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Via een vlizotrap komt u op de bergzolder.

Kortom, een ideale woning voor de handige "klusser" onder ons.

De ligging van de Bakkerskilstraat is ideaal. De supermarkt is op loopafstand en ook de winkels op de "Hoogstraat" zijn op loop-/fietsafstand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of ons advies? Bel met 0183 - 30 10 00 of mail naar info@paansmakelaars.nl

Ontvang ons aanbod via e-mail

Inschrijven